Bărbat arestat la Brașov după ce şi-a sechestrat, bătut și ars cu țigara fosta iubită

Ultima actualizare:

    Adolescenta este șocată de coșmarul prin care a trecutFoto: arhiva Click!
Adolescenta este șocată de coșmarul prin care a trecutFoto: arhiva Click!

Un bărbat a fost arestat preventive luni, fiind acuzat că şi-a torturat fosta iubită, în vârstă de 19 ani, pe care a sechestrat-o în locuinţa acesteia din Braşov. Suspectul a terorizat fata timp de şapte ore, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o şipcă. Potrivit corespondentului Mediafax, chinurile adolescentei nu s-au oprit aici. După bătaie, bărbatul i-a făcut duşuri reci tinerei, a ţinut-o în frig şi a ars-o cu ţigara

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul Judecătoriei Braşov, Constantin Florescu Nastasia, în vârstă de 35 de ani, din Buzău, este urmărit penal pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, fiind acuzat că şi-a torturat fosta iubită, în vârstă de 19 ani, în apartamentul acesteia de pe strada 1 Decembrie 1918 din Braşov, unde stătea cu chirie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Băgată sub duş cu apă rece, arsă şi bătută

Vineri, bărbatul a intrat în locuinţa tinerei, unde a sechestrat-o şi bătut-o timp de şapte ore. Astfel, între 12.30 - 13.30 şi 16.30 - 22.30, bărbatul a lovit-o "în mod repetat cu o şipcă şi o lingură din lemn, care au cedat pe rând, cu pumnii şi cu picioarele, a expus-o la duşuri cu apă rece şi la frig şi a ars-o cu ţigara", potrivit procurorilor.

Suspectul a plecat apoi din locuinţa fetei, iar aceasta a mers la o rudă, unde a stat peste noapte, anunţând Poliţia despre incident abia sâmbătă dimineaţă. Fata a suferit mai multe leziuni traumatice, care necesită 23-25 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a spus că a torturat-o pe tânără întrucât aceasta a vrut să îl părăsească. Acesta a fost reţinut iniţial de procurori, apoi judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

"A fost formulată propunere de arestare preventivă care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov, fiind emis, duminică, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile“, se arată în comunicatul procurorilor.

Cercetările în acest caz au fost făcute de Poliţia municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.

Tânăra, originară tot din Buzău, este studentă la Braşov

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net