Ce spune Poliția despre cazul porumbelului omorât și legat cu scoci de un stâlp, în Ploiești

porumbel-ucis.jpg

Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul Ploieștiului
Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul Ploieștiului
Foto: republikanews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Click! a scris ieri, 12 octombrie, despre o situație ieșită din comun. În Ploiești, a fost găsit un porumbel ucis și lipit cu scoci de un stâlp de electricitate. O femeie care locuiește în zonă spune că de luni bune asistă neputincioasă de la balconul ei cum păsările ar fi maltratate de un bărbat, pe care l-a reclamat în repetate rânduri la Poliție. Iată ce ne-au transmis astăzi, 13 octombrie, reprezentanții IPJ Prahova.

”Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au sesizat din oficiu în urma apariției în spațiul public a unui articol ce ilustrează un porumbel fără viață, prins cu o bandă tip scotch de un stâlp de iluminat public, pe o strada din municipiul Ploiești. În cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale în consecință”, ne-au transmis oamenii legii.

Ce spune Poliția despre cazul porumbelului omorât și legat cu scoci de un stâlp, în Ploiești

Gabriela Vasilescu, profesor universitar la UPG, spune că a făcut nenumărate reclamații la Secția 1 Poliție legat de faptul că un individ ademenește porumbeii din centrul orașului, după care le sucește gâtul.

Doar că nu a fost luată în serios până acum. După publicarea articolului, doi agenți de la Poliția Animalelor au venit acasă la femeie pentru a-i cere date.

Observatorul Prahovean a publicat luna trecută imagini cu mai mulți porumbei morți din centrul Ploieștiului, care ar putea fi victimele individului respectiv.

 

Citește și: 

Imagine șocantă la Ploiești! Porumbel ucis și legat cu scoci de un stâlp. ”Le sucește gâtul păsărilor și Poliția nu face nimic”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5