Imagine șocantă la Ploiești! Porumbel ucis și legat cu scoci de un stâlp. ”Le sucește gâtul păsărilor și Poliția nu face nimic”

porumbel-ucis.jpg

Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul Ploieștiului
Porumbelul ucis a fost lipit cu scoci de un stâlp, în centrul Ploieștiului
Foto: republikanews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cruzime fără margini în centrul Ploieştiului! Un individ a ucis un porumbel, după care l-a legat cu scoci de un stâlp de electricitate. Trecătorii s-au înfiorat când au văzut grozăvia. Și se pare că individul care a comis-o nu ar fi la prima faptă de acest gen, iar Poliția nu face nimic, după cum spune un martor care l-a reclamat de mai multe ori.

Imaginea şocantă a zilei vine de la Ploiești, acolo unde un dezaxat a prins un porumbel și l-a ucis cu cruzime. Și, ca să arate tuturor de ce a fost el în stare, a lipit pasărea cu scoci de un stâlp de electricitate.

Imagine șocantă la Ploiești! Porumbel ucis și legat cu scoci de un stâlp. ”Le sucește gâtul păsărilor și Poliția nu face nimic” 

Scena șocantă a avut loc, ieri, 11 octombrie, chiar în centrul orașului, vizavi de Primărie, Consiliul Județean și Prefectură.

barbat-porumbei.jpg

Bărbatul stă în mijlocul porumbeilor, după ce i-a ademenit în jurul său
Bărbatul stă în mijlocul porumbeilor, după ce i-a ademenit în jurul său

O femeie care locuiește în zonă reclamă că porumbeii sunt prinși și chinuiți în mod repetat de un bărbat. 

”Este un psihopat care ademenește porumbeii și le sucește gâtul. Poliția nu face nimic”

”Este un psihopat care sfidează pur și simplu cetățenii cu asemenea gesturi. L-am văzut din mașină, într-o dimineață, cum ademenea porumbei. Apoi le sucește gâtul. Au tot fost făcute reclamații la Secția 1 Poliție, dar nimeni nu a făcut nimic ca să stopeze aceste manifestări greu de imaginat. Polițiștii pare că-l acoperă pe acest nebun. Cineva l-a și pozat pe individ în fapt, dar polițistul i-a spus să nu-l mai deranjeze”, ne-a spus o profesoară din Ploiești.

barbat-cu-porumbei.jpg

Se vede cum bărbatul pleacă cu un porumbel în mâna stânga
Se vede cum bărbatul pleacă cu un porumbel în mâna stânga

Din imaginile primite de reporterul Click!, se vede un individ între două vârste care stă în mijlocul porumbeilor, le dă de mâncare și urmărește atent pe care-l poate prinde.

Într-una dintre fotografii, acesta se vede cum pleacă cu un porumbel în mână. Pasărea nu se mai zbătea. Iar astfel de acțiuni nebunești ar avea loc aproape zilnic, din spusele martorilor. 

Reprezentanții  IPJ Prahova ne-au promis că vor reveni cu amănunte despre acest caz.

Psihologii: ”Persoanele care comit astfel de abuzuri au tendințe psihopate încă din copilărie”

Psihologii spun că persoanele care comit astfel de abuzuri au tendințe psihopate încă din copilărie, iar mai târziu își pot îndrepta violența asupra oamenilor.

Asociațiile de protecție a animalelor cer înăsprirea pedepselor pentru cei care chinuie intenționat animale.

Legislația prevede închisorea de la 3 luni până la un an sau amendă penală, or aceste acțiuni de cruzime se soldează în aproape 100% din cazuri cu o amendă. 

În alte state, autoritățile acordă o atenție mai mare persoanelor care tratează rău animalele.

De exemplu, din ianuarie 2016, FBI ține o evidență specială a copiilor și tinerilor cu istoric în privința relelor tratamente îndreptate împotriva animalelor. Ei pot fi criminalii de mâine. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5