Ce cred cititorii despre situaţia maidanezilor din Bucureşti! Trebuie sau nu să-şi dea demisia Oprescu?

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei

Unii sunt de partea lui, alţii îl blamează! După tragedia petrecută la începutul săptămânii în zona Tei din Capitală, când un copilaş de doar patru ani a sfârşit mâncat de maidanezi, primarul Sorin Oprescu a devenit persoană non grata chiar în oraşul pe care îl conduce.

Moartea cumplită a lui Ionuţ Anghel şi drama părinţilor săi a emoţionat o ţară întreagă şi a readus în discuţie problema maidanezilor. După ce Click! a scris pagini întregi pe acest subiect şi a cerut demisia edilului principal, cititorii şi-au exprimat părerea pe site-ul nostru.

Balanţa tinde să incline în defavoarea lui Sorin Oprescu, şi mulţi dintre cititorii noştri sunt de părere că primarul general ar trebui să-şi dea demisia.

“Demisia primar de bodegă ce eşti”, a scris Sanda revoltată. Michaela este de aceeaşi părere şi spune îi cere demisia de onoare edilului. “DEMISIA, de onoare!! Dacă aveţi aşa ceva, Domnule Primar. Sunteţi părtaş la ce s-a întâmplat, căci şi din cauza dvs, Ionuţ nu mai este!! Nu aţi fost în stare să împiedicaţi această tragedie….plecaţi, aţi adus aici Evul Mediu, în Bucureştiul sec. 21! Plecaţi şi faceţi ce stiţi mai bine ”, a scris femeia indignată de cele petrecute. Un alt cititor scrie “Sunt de acord cu demiterea lui…dar măcar veniţi pentru demitere, pichetaţi pentru aşa ceva…nu staţi acasă la calculator”.

Un bucureştean a scris următorul mesaj: “În numele a 2 milioane de bucureşteni, cer în mod official Parchetului General să-nceapă o anchetă penală la Primăria Capitalei. Vrem să vedem ce s-au făcut cu zecile de milioane de euro, din ultimii ani, care au fost alocaţi din buzunarul nostrum, al tuturor, pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din Capitală!”.

O cititoare este de părere că vinovaţi sunt cei care trebuiau să construiască adăposturi pentru câinii fără stăpân.“E mai simplu sa dăm vina pe câini. De ce nu dăm vina pe cei care trebuiau să le facă adăposturi? Au fost trimişi saci cu boabe, în loc să le dea căţeilor aceştia se vindeau. Ce uşor se spune: să-i omorâm. De ce credeţi că sunt agresivi? Pentru că sunt infometaţi, pentru că sunt mutaţi dintr-un loc în altul, pentru că sunt abandonaţi, pentru că sunt bătuţi. Dar astea nu se văd pentru că sunt făcute de oameni şi noi suntem rasa superioară, un căţel nu are cum să spună ce i se întâmplă. Dacă se întâmpla un accident de maşină ce trebuie să facem, să desfiinţăm maşinile şi să omorâm şoferii? Cu pedofilii cum ramâne?”, a subliniat femeia.

Un băieţel a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală. Trupul lui Ionuţ a fost complet sfâşiat de câini. Micuţul a fost înmormântat joi la Cimitirul “Sfânta Vineri”, din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net