Bătaie ca-n codru la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. Un bărbat l-a snopit pe paznic dintr-un motiv banal

spitalul_de_pediatrie_ploiesti_realitateadeprahova.net_.jpg

spital pediatrie ploiesti, bataie, paznic, arestat
Spitalul de Pediatrie Ploiești (realitateadeprahova.net)

Un bărbat din Ploiești a ajuns după gratii după ce a bătut cu bestialitate un paznic de la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Agresorul l-a lovit cu mâinile și picioarele pe agentul de securitate, pentru că i-a interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă.

Bărbatul recalcitrant venise la spital cu un copil care suferise o arsură. Cât timp pacientul era îngrijit de cadrele medicale, acesta a vorbit la telefon, pe un ton foarte ridicat, deranjând activitatea medicilor. Când paznicul i-a atras atenția asupra comportamentului său, acesta a devenit violent.

Pentru că i-a spus să lase telefonul mobil deoparte, agentul de securitate s-a trezit în următoarea secundă cu o ploaie de lovituri extreme de dure, pe tot corpul. Practic, victima a fost pusă la podea și bombardată cu pumni și picioare. Deși șocate de imaginile pline de violență, câteva persoane aflate în camera de gardă în momentul respectiv au reușit să-l imobilizeze pe bătăuș.  

După incident, agresorul a părăsit spitalul

”Bărbatul respectiv a venit cu un copil care a suferit o arsură. A fost rugat să nu mai folosească telefonul mobil în camera de gardă, acesta vorbind non-stop și furnizând date cu caracter personal, dar a reacționat violent. În afară de agentul de pază niciun angajat al spitalului nu a fost rănit”, a declarat managerul spitalului, Cătălin Vișean, pentru observatorulph.ro.

După incidental violent, care a avut loc în data de 10 noiembrie, agresorul s-a făcut nevăzut. Victima a făcut plângere la poliție și, trei zile mai târziu, individul a fost identificat. A fost reținut și apoi arestat pentru 30 de zile.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/un-suedez-fost-ucis-bataie-de-fiul-vitreg-prahova-motivul-este-halucinant

Elevă din Ploiești, bătută și umilită de două colege. Poliția a deschis dosar penal

 

Loading...

Citește și

  • Medici în spital

    Încep concedierile pentru reducerea cheltuielilor în administraţia publică. 80 de medici asistente, infirmiere şi moaşe de la o maternitate din Ploiești urmează să rămână fără locuri de muncă. Măsura a fost luată ca urmare a comasării a două dintre cele mai mari spitale din judeţul Prahova.

  • fata ploiesti autobuz

    Un incident absolut halucinant a avut loc în urmă cu două săptămâni, în Ploieşti, când o fată de 17 ani a căzut în cap, prin geamul unui autobuz aflat în mers. Minora a ajuns la spital, unde afost operată, dar starea ei de sănătate nu este deloc bună. Copila se află ţintuită pe patul de spital. Apărătoarea adolescentei face un apel pe Facebook pentru identificarea martorilor accidentului.