Un suedez a fost ucis în bătaie de fiul vitreg, în Prahova. Motivul este halucinant

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Suedia a fost ucis în România de fiul concubineifoto: captura Facebook
Un bărbat din Suedia a fost ucis în România de fiul concubineifoto: captura Facebook

Un incident dramatic a îngrozit întreaga comunitate din localitatea Fulga de Jos din Prahova. Un cetăţean suedez a fost ucis cu sălbăticie de fiul iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul a venit acasă băut şi i-a cerut bani victimei. Bărbatul a refuzat, însă gestul i-a fost fatal. Fiul concubinei l-a bătut până l-a lăsat fără suflare.

Vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă. Victima a ajuns la spital, aproape inconştient cu lovituri la cap şi pe tot corpul .Medicii au decis să intre imediat în operaţie. Din păcate a bărbatul a murit, miercuri, după nici 12 ore de la operaţie.

Surse apropiate anchetei spun că tot scandalul a început marţi seara, când fiul concubinei cetăţeanului suedez a venit acasă şi i-a cerut acestuia să-i dea bani, însă s-a lovit de un refuz catgoric, iar acest fapt l-a enervat foarte tare şi l-a bătut p ebietul om până nu a mai mişcat. Agresorul le-a povestit însă anchetatorilor că de fapt el a fost atacat cu un cuţit şi că el doar s-a apărat. Martorii au declarat însă că nu este prima dată când victima a fost bătută. Agresorul se află acum în custodia poliţiei. Anchetatorii au deschis dosar penal şi încercă să stabilească ce s-a întâmplat de fapt.

Cetățeanul suedez avea 60 de ani şi se mutase în Prahova de mai bine de zece ani, unde trăia cu o femeie din Fulga de Jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net