Un suedez a fost ucis în bătaie de fiul vitreg, în Prahova. Motivul este halucinant

crima_bucuresti.png

Poliţia a început o anchetă
Un bărbat din Suedia a fost ucis în România de fiul concubinei
foto: captura Facebook

Un incident dramatic a îngrozit întreaga comunitate din localitatea Fulga de Jos din Prahova. Un cetăţean suedez a fost ucis cu sălbăticie de fiul iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul a venit acasă băut şi i-a cerut bani victimei. Bărbatul a refuzat, însă gestul i-a fost fatal. Fiul concubinei l-a bătut până l-a lăsat fără suflare.

Vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă. Victima a ajuns la spital, aproape inconştient cu lovituri la cap şi pe tot corpul .Medicii au decis să intre imediat în operaţie. Din păcate a bărbatul a murit, miercuri, după nici 12 ore de la operaţie.

Surse apropiate anchetei spun că tot scandalul a început marţi seara, când fiul concubinei cetăţeanului suedez a venit acasă şi i-a cerut acestuia să-i dea bani, însă s-a lovit de un refuz catgoric, iar acest fapt l-a enervat foarte tare şi l-a bătut p ebietul om până nu a mai mişcat. Agresorul le-a povestit însă anchetatorilor că de fapt el a fost atacat cu un cuţit şi că el doar s-a apărat. Martorii au declarat însă că nu este prima dată când victima a fost bătută. Agresorul se află acum în custodia poliţiei. Anchetatorii au deschis dosar penal şi încercă să stabilească ce s-a întâmplat de fapt.

Cetățeanul suedez avea 60 de ani şi se mutase în Prahova de mai bine de zece ani, unde trăia cu o femeie din Fulga de Jos.

Loading...

Citește și

  • Foto

    Magdalena Șerban a îngrozit o lume întreagă cu fapta pe care a comis-o pe 12 decembrie. A împins o tânără de 25 de ani sub roțile trenului și, atunci când aceasta a încercat să se salveze, a lovit-o brutal cu picioarele în cap. Magdalena a fost arestată și pusă sub acuzația de omor și tenativă de omor, iar pe 20 decembrie a văzut pentru prima dată imaginile înfiorătoare surprinse de camera video de la metrou.

  • Un bărbat din sectorul 3 al Capitalei s-a prezentat sâmbătă dimineaţă, 9 februarie, la Poliţie, anunţând că şi-a ucis soţia. Totul s-a petrecut în jurul orei 8 dimineața, la Secția 10 de Poliție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1