Bărbatul care și-a înjunghiat soția și fetele gemene a fost arestat. Nu își amintește că și-a atacat copilele: „Am avut mintea întunecată”

Ultima actualizare:

    Bărbatul nu mai fusese reclamat la Poliție până la momentul tragedieiObservatornews.ro
Bărbatul nu mai fusese reclamat la Poliție până la momentul tragedieiObservatornews.ro

Bărbatul din Roman, acuzat că şi-a înjunghiat soția și gemenele de 2 luni și jumătate a declarat în fața anchetatorilor că nu îşi amintește când le-a agresat pe fetiţe. El a fost arestat pentru 30 de zile.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani și-a recunoscut faptele și le-a mărturisit anchetatorilor că era stresat de problemele de familie și de serviciu. „Agresorul a fost audiat. A recunoscut săvârșirea faptelor declarând nuanțat modalitatea în care s-a derulat evenimentul. El a declarat că "mintea i-a fost întunecată". Asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soţie, soacră şi cumnată, precum şi probleme legate de serviciu”, a spus Ianuş Marius Emil, purtător de cuvânt Parchetul Neamţ, potrivit antena3.ro.

După atac, agrasorul a intrat în stare de șoc  

După ce și-a înjunghiat fetele, individul a încercat să-şi ia viaţa, însă rănile provocate au fost superficiale. La scurt timp după ce au intervenit forțele de ordine și l-au încătușat, acesta a intrat în stare de șoc. Oamenii legii au obținut cu greu detalii de la el pentru că nu îşi mai amintea nimic.

Se pare că momentul care a declanșat nebunia din mintea sa a fost când fetițele în vârstă de 2 luni și jumătate au început să plângă, sâmbătă dimineață. Acest lucru l-a enervat pe bărbat peste măsură și l-a determinat să-şi atace familia.

Cum s-au petrecut faptele   

Prima care i-a căzut victimă a fost soţia. Femeia în vârstă de 34 de ani dormea lângă una din gemene și cu greu a reușit să scape de atacul soțului. A fugit și a cerut ajutorul vecinilor, împreună cu băiețelul de 9 anil, cel de-al treilea copil al cuplului. Bărbatul a rămas în casă şi a continuat atacul asupra fetițelor. Copilele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind la scurt timp.

Fetița care a supraviețuit a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași și operată, având abdomenul eviscerat. Starea acesteia este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever. 

Citește și: 

Bărbatul din Neamț care şi-a înjunghiat soția și cele două fetiţe a fost reţinut

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat fiicele gemene de doar trei luni. Una dintre ele a decedat, cealată e în stare gravă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net