VIDEO Autobuz cu şapte pasageri, blocat de viscol pe un drum judeţean din Olt. Pompierii i-au salvat pe oameni din nămeți

nameti-zapasa-iarna-olt3.jpg

nameti zapada viscol
Pompierii au venit în ajutorul pasagerilor blocați în nămeți
ISU OLT
Citeste tot despre: 

Momente de groază, azi dimineață, pe un drum din județul Olt. Viscolul a fost atât de puternic încât un autobuz cu șapte pasageri s-a blocat în nămeți. Au fost chemați pompierii și oamenii au fost salvați.

Vremea rea le pune probleme oamenilor din sudul țării. Pe mai multe drumuri circulația este îngreunată, iar în unele cazuri, zăpada a acoperit totul și le-a făcut impracticabile. Pompierii intervin și salvează oamenii din impas.

Autobuz cu şapte pasageri, blocat de viscol pe un drum judeţean din judeţul Olt. Pompierii i-au salvat pe oameni din nămeți

Un autobuz cu șapte pasageri a rămas înzăpezit, azi dimineață, pe un drum din județul Olt.

nameti-zapasa-iarna-olt.jpg

iarna, nameti, ISU, persoane inzapezite
Pompierii au venit să îi salveze pe pasagerii înzăpeziți
ISU OLT

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție,  pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, pentru deblocarea și preluarea persoanelor aflate într-un autobuz blocat din cauza viscolului.

nameti-zapasa-iarna-olt1.jpg

nameti, zapada, iarna
Zăpada a acoperit drumurile din OLT
ISU OLT

Salvatorii au preluat, în siguranță,  șapte persoane, și le-au transportat către municipiul Slatina.Tronsonul de drum județean dintre localitățile Milcovu din Deal și Ulmi rămâne închis temporar pentru efectuarea operațiunilor de deszăpezire.

Citește și: 

Se întoarce iarna! Cod galben de ninsori în mai multe regiuni din țară

Prognoza meteo. Când se încălzeşte şi cum va fi vremea până pe 5 aprilie

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1