Alexandru Cumpănașu a votat la Caracal, împreună cu soția. Ce a declarat

Ultima actualizare:

    Alexandru și Simona Cumpănașu au votat la Caracalfoto: captură/Digi 24
Alexandru și Simona Cumpănașu au votat la Caracalfoto: captură/Digi 24

Candidatul Alexandru Cumpănașu a votat în jurul prânzului, la Caracal, locul unde a început toată aventura lui prezidențială. Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care a fost răpită și ucisă după ce a sunat în zadar la 112, s-a prezentat la secția de votare împreună cu soția sa, Simona.

Alexandru Cumpănașu și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale 2019 în contextul tragediei de la Caracal, prin urmare decizia de a vota în acest oraș a venit firesc.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a votat împreună cu Simona, soția sa, cea despre care a spus tot timpul că i-a fost alături în lupta cu clanurile mafiote.

”Am votat pentru o Românie în care să nu ne fie frică să ne ducem copiii la școală, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie în care să nu ne fie teamă că autoritățile ascund adevărul, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea”, a declarat Cumpănașu la ieșirea de la vot.

Alexandra Măceșanu, răpită după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie

Pe 24 iulie, Alexandra Măceașanu, în vârstă de 15 ani, a luat o mașină de ocazie din localitatea Dobrosloveni și l-a rugat pe șofer – Gheorghe Dincă - s-o ducă în Caracal, la liceul Mihai Viteazu, unde era elevă în clasa a IX-a. Nu știa în mașina cui se urcă și nu știa nici că acesta avea să fie ultimul ei drum. A ajuns în oraș, dar nu unde s-ar fi așteptat, ci în casa propriului ei călău. Tânăra a fost bătută în mașină, legată de mâni, cu bandă adezivă la ochi și la gură și apoi după în casa ororilor. Aici, Dincă a omorât-o, iar apoi i-a ars cadavrul într-un cuptor improvizat. Adolescenta a reușit să sune de trei ori la 112 din casa în care era sechestrată, însă autoritățile nu au reușit să ajungă la ea în timp util ca s-o salveze.

Citește și:

Alegeri prezidenţiale 2019. Ion Iliescu şi soţia lui Nina au cerut urna mobilă ca să voteze

Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-au îmbrăcat cele mai importante doamne din politica românească la vot

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net