Suspectul de la Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Gheorghe Dincă, acuzat de omor calificat

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime
Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că suspectul a recunoscut cele două crime, ale Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, după ce trei zile a negat faptele. Acum, procurorii vor merge pe teren pentru a căuta cadavrele.

UPDATE 21.30: Procurorii au anunțat că Gheorghe Dincă este acuzat de omor calificat.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a confirmat că bărbatul a recunoscut crimele de la Caracal.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

„Este vorba despre datele care se știau”, a mai spus el.

„Nu există alte crime”, a mai spus avocatul.

„Nu știu, nu cunosc”, a spus Bogdan Alexandru, întrebat ce l-a făcut să recunoască.

Acum, el şi procurorii vor merge pe teren pentru a căuta trupurile celor două, întrucât se pare că fetele nu au fost omorât la locuinţa criminalului, ci în altă parte. Cel mai probabil, ele au fost duse la o groapă de gunoi din apropierea casei bărbatului. 

Gheorghe Dincă nu a vrut iniţial să recunoască faptele şi a insistat că nu o cunoştea pe Alexandra, iar că în ziua crimei a fost plecat de acasă.  

Citeşte şi

O vecină a suspectului din Caracal a sunat la 112 înaintea Alexandrei. Poliţia i-a spus să stea liniştită

Crima din Caracal. Rămăşiţe de oase, haine şi încălţăminte, descoperite într-o valiză pe fundul unui lac

Alexandra a sunat de trei ori la 112 după ce a fost răpită

Alexandra Măceşanu a dispărut miercuri când se ducea la Caracal. Părinţii au mers imediat la poliţie, iar joi, fata de 15 ani a sunat de trei ori la 112 pentru a spune oamenilor legii că a fost răpită şi violată. Ea ar fi fost ucisă imediat după ce a sunat la poliţie, fiind prinsă de criminal când vorbea la telefon. Testele ADN au arătat că hainele, bijuteriile şi firele de păr din casa şi maşina lui Dincă era ale Alexandrei. Luiza Melencu a dispărut din Caracal în aprilie, fiind luată cu ocazia tot de Gheorghe Dincă, la fel ca Alexandra. 

Procuror şef adjunct: "La locuinţă se cercetează haos"

Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT, a declarat, duminică după-amiază, la Caracal, la plecarea de la casa suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani, că nu există până acum niciun buletin preliminar de analiză a probelor prelevate în acest caz şi că primele rezultate vor veni probabil duminică. Ea a spus că în locuinţa bărbatului se cercetează haos, fiind lucruri îngrămădite peste tot şi că sunt şi gropi cimentate care vor fi cercetate. La sosirea aici, Giorgiana Hosu declara că colegii ei sunt acolo „de la 3 dimineaţa de pe data de 26 (vineri - nr.)” şi că fac tot ce este omeneşte posibil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net