Cine este şi cum arată soţia lui Alexandru Cumpănaşu

Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu, alături de Simona, soţia lui care i-a dăruit trei copii
Alexandru Cumpănaşu, alături de Simona, soţia lui care i-a dăruit trei copii

Crimele de la Carcal care au îngrozit întreaga ţară au şi un rezultat care se mută în sfera politicului. Alexandru Cumpănaşu (38 de ani), unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai multe ori la 112, şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie, susţinut de soţia sa Simona, despre care are numai cuvinte de laudă.

În spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie putenică, spune un citat celebru. Asta pare că vrea să ne transmită şi Alexandru Cumpănaşu care recent a prezentat-o fanilor de pe Facebook, pe soţia lui Simona. Un personaj extrem de vocal în cazul crimelor de la Caracal, Cumpănaşu a făcut din acestă poveste cu final nefericit, în care a luptat să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata sa, un drum spre Cotroceni. Admirat şi susţinut de mii de oameni, Cumpănaşu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie arătând celor care îl sprijină că şi soţia sa l-a ajutat mult în atingerea scopurilor sale. Acesta spune că Simona este o femeie discretă, profesionistă şi luptătoare. De asemenea, Cumpanasu scrie ca soţia sa i-a fost alpturi în toată bătălia împotriva clanurilor mafiote.


    Alexandru Cumpănaşu, alături de Simona, soţia lui care i-a dăruit trei copiiFoto: arhivă personală
Alexandru Cumpănaşu, alături de Simona, soţia lui care i-a dăruit trei copiiFoto: arhivă personală

”Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri. Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut. Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță! Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!", a notat Alexandru Cumpănaşu alături de mai multe fotografii în care apare alături de partenra sa de viaţă. 

Citeşte şi :

Oasele găsite în pădure ar fi ale Alexandrei. Ce spune Alexandru Cumpănaşu, unchiul adolescentei

Alexandru Cumpănaşu: «Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net