Mitică Bucşaru cere ajutor pentru Unirea!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deşi nu se poate spune că s-a făcut de râs în faţa unei formaţii, care are un buget de 75 de milioane de euro, Unirea Urziceni nici n-a dat senzaţia că ar putea depăşi formaţia rusă.

Citeşte şi

Gigi îl aduce pe Piţi cu banii lui Bucşaru

Nu mai au bani de fotbal!

Becali: „Bucşaru să-mi dea ăia patru milioane de euro înapoi”

Bucşaru, tun de 13,7 milioane €

Dincolo de dăruire, atât în meciul tur cât şi în retur, formaţia ialomiţeană a arătat ca o echipă răvăşită de probleme, cea mai stringentă dintre ele fiind neachitarea salariilor de câteva luni bune.

De altfel, după meci, argentinianul Pablo Brandan a răbufnit, afirmând că „patronul s-a purtat cu noi de parcă am fi nişte gunoaie, dar noi am dat totul pe teren".

Problemele Unirii Urziceni sunt departe de a se rezolva. Echipa a venit ieri din Rusia cu o cursă prin Budapesta, iar de acolo a luat alt avion către Târgu Mureş, unde va rămâne până după meciul cu FCM, programat sâmbătă, de la ora 18.00. La sfârşitul acestei săptămâni, patronul Dumitru Bucşaru a promis achitarea restanţelor, dar încă n-a făcut rost de bani.

Mai mult decât atât, el trebuie să îi dea înapoi şi lui Gigi Becali 3 milioane de euro, pe care i-a împrumutat de la el. Datoria urma să fie returnată până la 15 august, împrumutul fiind garantat cu 40% din acţiunile societăţii Comaico.

Bucşaru este foarte strâmtorat cu banii la ora actual şi i-a cerut lui Gigi să-l mai lase, iar latifundiarul din Pipera nu vrea să-şi execute silit prietenul.

„Îl mai păsuiesc două luni, care-i problema?! Eu mi-aş fi dorit s-o elimine Unirea pe Zenit, că aveau asigurată prezenţa în grupele Ligii Europa şi-mi luam banii mai repede. Oricum, e o minciună că s-ar desfiinţa Urziceniul. Bucşaru e un băiat ambiţios, depinde el şi de bani, dar va rămâne în Liga I", a explicat Gigi Becali.

Unul dintre oamenii care regretă cel mai mult eliminarea din Liga Campionilor este antrenorul Ronny Levy. Israelianul s-a străduit să-şi ţină elevii concentraţi, chiar şi pe burta goală, repetându-le întruna că „putem câştiga şi fără bani".

simeon stalpnicul png

La finalul partidei din Rusia, Levy a afirmat că echipa sa putea trece de Zenit. „Ruşii au jucat crispat şi cred că s-au temut că un egal cu goluri le poate smulge calificarea. Din păcate noi nu am marcat şi chiar dacă am jucat bine, fiind organizaţi, am pierdut", a declarat Levy.

Aventura europeană a Unirii Urziceni nu s-a încheiat însă la St. Petersburg. „Lupii" vor juca în play-off-ul Europa League, unde sunt cap de serie, şi îşi vor afla adversarul azi.

«Şirokov trebuia eliminat»

În minutul 16, Şirokov a avut o intervenţie criminală asupra lui Semedo. Aflat aproape, Laurenţiu Marinescu a povestit: „Am crezut că i-a rupt piciorul lui Antonio. El nu a vrut să ne lase la greu, dar a jucat în continuare cu mari dureri. Dacă jucam cu un om în plus, cum au făcut-o ruşii în meciul-tur, alta era soarta meciului.Din păcate, Şirokov nu a fost eliminat".

"E trist. Am muncit mult, de 3 ani încoace. Şi tot suntem acolo sus şi nimeni nu vine să ne spună două cuvinte, să ne ofere linişte. Se pare că suntem gunoi aici.", Pablo Brandan, fundaş Unirea

"Domnul Bucşaru are problemele lui, noi pe ale noastre, dar e clar că nu se mai poate continua aşa. Puteam să depunem memorii, dar nu am făcut-o.", Sorin Frunză, mijlocaş Unirea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net