Stilistul francez al Melaniei Trump, primele dezvăluiri: ”Să ai o rochie frumoasă nu e suficient”

Ultima actualizare:

    Melania Trump a fost ajutată de stilistul Hervé Pierre în timpul mandatului de la Casa Albăfoto: Getty Images
Melania Trump a fost ajutată de stilistul Hervé Pierre în timpul mandatului de la Casa Albăfoto: Getty Images

Hervé Pierre, stitlistul francez al Melaniei Trump, i-a fost alături fostei prime doamne încă de la începutul experienței acesteia la Casa Albă. Într-un interviu recent, Hervé Pierre vorbește despre prima lui întâlnire cu soția lui Donald Trump, despre jacheta cu ”I really don’t care” și despre cum a decurs colaborarea lui cu fosta primă doamnă a SUA.

Colaborarea dintre Melania Trump și Hervé Pierre a debutat într-un mod cel puțin neobișnuit. Stilistul francez a vorbit despre aventura lui de patru ani la Casa Albă într-un interviu pentru WWD, citat de Madame Le Figaro. ”A fost o onoare s-o îmbrac pe prima doamnă. Am întâlnit-o pentru prima oară pe 3 ianuarie 2017, printr-un prieten comun, iar pe 7 ianuarie mi-a cerut să-i creez ținuta pentru ceremonia de învestire”, a povestit Hervé Pierre.

Prin urmare, stilistul a avut la dispoziție numai 11 zile pentru a gândi ținuta, pentru probe și pentru a livra totul. ”Nu mi-a dat prea multe informații, așa că a trebuit să navighez prin ape cam tulburi”, a glumit fostul director artistic al brandului Carolina Herrera, care a lansat, în 2018, brandul Atelier Caito, împreună cu creatorul de modă Nicolas Caito.

”Eu sunt designer, deci munca de stilist nu-mi este foarte la îndemână. Am fost nevoit să învăț văzând și făcând. I-am spus Melaniei: Știți, eu nu sunt stilist, iar ea mi-a răspuns: Ei bine, nici eu nu sunt însă primă doamnă, deci va trebui să învățăm împreună”, a dezvăluit Hervé Pierre.

Hervé Pierre a îmbrăcat-o pe Michelle Obama pentru o cină cu fostul președinte francez

Hervé Pierre a debutat în modă la sfârșitul anilor 1980, la Balmain, sub conducerea lui Erik Mortensen, directorul artistic al casei de modă. Înainte de Melania Trump, designerul a mai lucrat, ocazional, cu fostele prime doamne Laura Bush, Hillary Clinton și Michelle Obama (în special pentru cina cu fostul președinte francez François Hollande, în 2014).

Cu Melania a început să lucreze în contextul în care numeroși creatori de modă americani refuzau să colaboreze cu ea. Acesta este motivul pentru care prima doamnă avea să poarte, de-a lungul mandatului ei la Casa Albă, creații semnate de Michael Kors, Calvin Klein, Dior sau Alexander McQueen.

Hervé Pierre, sfaturi pentru succesorul său la Casa Albă

Sarcina lui Hervé Pierre a fost să găsească ținute ”adaptate culturilor și țărilor” pe care le vizita prima doamnă. Stilistul o descrie pe Melania Trump drept ”o femeie extraordinară” și are câteva sfaturi pentru stilistul noii locatare de la Casa Albă. ”Noul stilist al primei doamen ar trebui s-o întrebe, de exemplu, ce culoare va avea decorul unde va susține un discurs. Să ai o rochie frumoasă nu e suficient. Ceea ce este important este ca ea să dea bine pe cameră… Pentru o personalitate publică, imaginea rămâne pentru totdeauna fixată în amintirea publicului. Este important să obții o fotografie frumoasă. N-aș putea spune că mi-a reușit acest lucru întotdeauna.”

Stilistul va continua colaborarea cu Melania Trump și după plecarea acesteia de la Casa Albă. Întrebat despre o eventuală sosie a Melaniei, Hervé Pierre a răspuns că ”acest lucru ar fi imposibil fizic”.

Jacheta Zara cu ”I really don’t care”, un pas greșit

Hervé Pierre a fost întrebat și despre ţinuta controversată afișată de Melania Trump la vizita unui centru pentru copiii separaţi de părinţii imigranţi, în 2018. Stilistul a răspuns că nu a avut nicio legătură cu jacheta Zara imprimată cu mesajul ”I really don’t care” (”Chiar nu-mi pasă”), ba mai mult, a crezut că imaginea cu pricina a fost prelucrată în Photoshop. Un avertisment în plus pentru succesorul său: un pas greșit de felul acesta poate surveni oricând.

Citește și:

Melania Trump, simetrie perfectă! Cum s-a îmbrăcat în prima și în ultima zi la Casa Albă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net