Melania Trump, simetrie perfectă! Cum s-a îmbrăcat în prima și în ultima zi la Casa Albă

Ultima actualizare:
Melania, alături de Donald Trump și de fiul lor Baron, în urmă cu patru ani
Melania, alături de Donald Trump și de fiul lor Baron, în urmă cu patru ani

Melania Trump a afișat un zâmbet larg la plecarea de la Casa Albă, în ziua învestirii lui Joe Biden. Îmbrăcată în negru, dar destinsă, fosta primă doamnă a SUA a ales o ținută care a amintit de prima ei zi la Casa Albă.

O ceremonie de învestire atipică, nu atât din pricina măsurilor speciale impuse de pandemia de coronavirus, cât din cauza refuzului președintelui Donald Trump de a-i preda ștafeta lui Joe Biden la Casa Albă, așa cum este tradiția.

Donald Trump a preferat să părăsească Casa Albă cu un elicopter, însoțit de Melania și sub privirile emoționate ale familiei.

Într-o atmosferă încărcată, Melania a părut mai degrabă ușurată să plece din locul în care a petrecut patru ani, sub privirile critice ale tuturor și sub povara bârfelor despre iminența unui divorț.

Prima doamnă a ales o ținută în oglindă cu ținuta de la ceremonia de învestire a soțului ei, desfășurată în urmă cu patru ani. Un deux-piѐces format din rochie și taior scurt, cu mâneci trei sferturi și guler amplu, mănuși și pantofi stiletto. Singura deosebire – culoarea. Melania a ales un bleu pudrat pentru ținuta de acum patru ani, semnată de Ralph Lauren, și negru pentru ținuta Chanel purtată miercuri.

Și coafura a fost identică, un coc lejer, strâns la ceafă. Doar nuanța părului s-a schimbat, de la castaniu-roșcat acum patru ani la castaniu-blond miercuri.

Melania și Donald Trump au părăsit Casa Albă cu elicopterul
Melania și Donald Trump au părăsit Casa Albă cu elicopterul

Stilul lui Jackie Kennedy, un model pentru Melania Trump

La ceremonia de învestire a lui Donald Trump, toată lumea a spus că Melania a fost inspirată de Jackie Kennedy, cea mai stilată primă doamnă din istoria SUA, care a purtat, de asemenea, un pardesiu bleu cu mâneci trei sferturi și mănuși la ceremonia de la Capitoliu, în 1961.


    Melania, alături de Donald Trump și de fiul lor Baron, în urmă cu patru anifoto: Getty Images
Melania, alături de Donald Trump și de fiul lor Baron, în urmă cu patru anifoto: Getty Images

Ei bine, se pare că și de data aceasta sursa de inspirație a fost Jackie Kennedy, dacă e să judecăm după ochelarii de soare aleși de Melania, un model supradimensionat, preferat de soția lui John F. Kennedy.

Melania Trump a rostit un discurs scurt la plecarea de la Casa Albă

Melania Trump a rostit doar câteva cuvinte la plecarea de la Casa Albă. ”A fost cea mai mare onoare pentru mine să fiu prima doamnă. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și pentru sprijinul vostru. Veți rămâne mereu în gândurile și în rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze, Dumnezeu să binecuvânteze familia și Dumnezeu să binecuvânteze acest minunat popor. Vă mulțumesc!”, a spus Melania, care a plecat de la Casa Albă de mână cu soțul ei.

Citește și:

Donald Trump părăsește Casa Albă, dar face o promisiune: „Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net