Șocant! Copil de doar 8 ani, transformat în călău de către ISIS. A fost filmat când ucidea un prizonier

copil-isis.jpg

Copil de doar 8 ani, transformat în călău de către ISIS
Foto: SITE Inteligence Gropu

Un filmuleț șocant în care un minor în vârstă de mai puțin de 10 ani omoară un prizonier al ISIS a ajuns pe internet, imaginile greu de privit fiind publicate chiar de „agenția” grupării jihadiste.

O înregistrare video în care un creștin nigerian este executat de un copil-soldat a fost publicată de „agenția de știri” a ISIS, iar imaginile problematice au ajuns rapid subiect de discuție pe site-urile de știri din lume. Minorul, care nu pare să aibă mai mult de 8 ani, face și un avertisment înainte de uciderea prizonierului nigerian. „Nu ne vom opri până când nu vom răzbuna tot sângele vărsat”, spune acesta, părând să nu fie deloc afectat de ceea ce urma să facă. 

Copil-călău la mai puțin de 10 ani

Folosirea copiilor-călăi este o practică comună a jihadiștilor, în scopuri propagandistice, numindu-i pe minori „puii Califatului”. Imaginile greu de privit au fost preluate și de SITE Intelligence Group, o organizație care urmărește activitatea grupărilor jihadiste. Rita Katz, cofondatoarea organizației a declarat că "imoralitatea ISIS este fără margini", conform Digi 24, care a citat The Guardian

Luna trecută, ISIS a fost responsabilul unei execuții în masă, după uciderea liderilor Abu Bakr al-Baghdadi şi Abul-Hasan Al-Muhajir, din Irak şi Siria.11 prizonieri creştini au fost ucişi de teroriştii ISWAP la Borno, chiar în ziua de Crăciun, scrie Mediafax. Un videoclip difuzat atunci îi înfăţişa pe cei 13 ostatici, dintre care se crede că 10 erau creştini şi trei musulmani. ISWAP a afirmat că doi prizonieri au fost cruţaţi, iar ceilalţi 11 au murit pentru a răzbuna uciderea liderilor Abu Bakr al-Baghdadi şi Abul-Hasan Al-Muhajir, din Irak şi Siria.

 

 

Loading...

Citește și

  • isis lider abu bakr al-Baghdadi

    Citând oficiali de rang înalt din domeniul apărării şi încă o sursă informată în legătură cu acest subiect, CNN afirmă că al-Baghdadi ar fi fost ucis într-un raid coordonat de armata SUA în nord-vestul Siriei. Confirmarea oficială va veni după testele ADN şi după cele biometrice. Oficialii din domeniul apărării au relatat că liderul ISIS ar fi detonat o vestă cu explozibil în timpul raidului.

  • Abdullah Qardash noul lider isis

    Abdullah Qardash, poreclit „Profesorul”, va conduce ISIS după moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul grupării jihadiste. Se pare că acesta din urmă l-a desemnat pe Qardash să conducă operațiunile zilnice ale organizației în august, dar și ca succesor, în cazul în care el ar fi fost ucis, lucru care s-a și întâmplat în urmă cu câteva zile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1