Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

kate-middleton-meghan-markle.jpg

kate middleton si meghan markle se imbratiseaza
Kate Middleton și Meghan Markle s-au sărutat în văzul tuturor
foto: Profimedia

Familia regală a Marii Britanii s-a reunit marți, 12 martie, la Westminster Abbey, alături de cei 53 de invitați din Commonwealth. Kate Middleton și Meghan Markle au oferit un moment de tandrețe neașteptat, lăsând impresia că au pus capăt neînțelegerilor.

Un eveniment formal prin excelență, slujba de la Westminster Abbey nu anunța nimic spectaculos. Și totuși, în fața reprezentanților celor 53 de state din Commonwealth (organizaţie interguvernamentală din care fac parte, mai ales, foste teritorii ale Imperiului Britanic), tinerele ducese Kate și Meghan au oferit un moment memorabil. Cele două s-au îmbrățișat călduros, lăsând impresia că au pus capăt neînțelegerilor despre vorbește toată lumea de câteva luni încoace.

Kate, care a ajuns la Westminster Abbey după Meghan, a îmbrățișat-o pe cumnata sa și a sărutat-o pe obraz. Meghan i-a răspuns cu un zâmbet larg care ne-a făcut să ne întrebăm de ce am crezut tot timpul ăsta că cele două sunt certate.

kate-middleton-meghan-markle-sarut.jpg

kate middleton si meghan markle se imbratiseaza
Kate Middleton a îmbrățișat-o pe Meghan Markle și a sărutat-o pe obraz
foto: Profimedia

 

După aceea, Kate și Meghan au fost văzute conversând degajate în timp ce îi așteptau, alături de William și Harry, pe ceilalți membri ai familiei regale.

Kate a apărut îmbrăcată într-un pardesiu roșu semnat Catherine Walker și o pălărie asortată, în vreme ce Meghan a ales pentru această ocazie un pardesiu crem și o rochie cu motive abstracte de la Victoria Beckham.

meghan-markle-printul-harry.jpg

meghan markle si printul harry ajung la westminster abbey
Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns primii la Westminster Abbey
foto: Profimedia

 

kate-middleton-printul-william.jpg

kate middleton și printul william ajung la westminster abbey
Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la Westminster Abbey
foto: Profimedia

 

Kate Middleton și Meghan Markle s-au certat înainte de nunta Prințului Harry

Se pare că neînțelegerile dintre cele două cumnate, Kate și Meghan, datează încă dinainte ca aceasta din urmă să intre oficial în familia regală. Jurnaliștii britanici susțin că totul a pornit de la rochia de domnișoară de onoare pentru micuța Charlotte. ”Kate tocmai născuse și era într-o stare emoțională precară”, s-a speculat în presa britanică.

După nuntă, ducii de Sussex au anunțat că nu vor mai locui împreună cu Kate și William la Palatul Kensington, iar ieșirile publice comune au fost foarte rare. Totuși, Kate și Meghan nu au vorbit niciodată despre eventualele neînțelegeri dintre ele. În urmă cu o săptămână, cele două cupluri au participat la petrecerea oferită pentru aniversarea a 50 de ani de când Prințul Charles a fost numit oficial succesorul la tron. E drept că Meghan a părut mai degrabă izolată la acest eveniment, iar îmbrățișările de luni de la Westminster Abbey sunt primul semn că atmosfera este din nou bună în sânul familiei regale.

 

Citește și:

5 rochii de seară în care graviduța Meghan Markle a făcut furori

Cele mai frumoase declarații de dragoste ale Prințului Harry pentru Meghan Markle

Loading...

Citește și

  • meghan markle portret

    Meghan Markle a avut parte, probabil, de cea mai costisitoare petrecere a bebelușului din istoria Casei Regale Britanice, iar cel mai recent și-a pus soțul într-o postură neplăcută, obligându-l să se scuze că nu vorbește franceza în timpul unei vizite în Maroc. Biograful prințului avertizează că ducesa de Sussex greșește grav și crede că cineva ar trebui să-i atragă atenția.

  • meghan markle la new york

    Meghan Markle profită de cele câteva luni rămase până va aduce pe lume primul ei copil, pentru a se întâlni cu prietenele de peste Ocean. Ducesa de Sussex a zburat vinerea trecută, în cea mai mare discreție, până la New York pentru tradiționala petrecere a bebelușului, iar marți seara a ieșit la restaurant cu Serena Williams.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1