Cele mai frumoase declarații de dragoste ale Prințului Harry pentru Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Ce declarații de dragoste i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle de-a lungul timpului Foto: Getty
Ce declarații de dragoste i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle de-a lungul timpului Foto: Getty

Protagoniștii unuia dintre cele mai iubite cupluri din lume sunt, în mod cert, Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi au o poveste de dragoste simplă, dar tumultoasă, iar declarațiile de dragoste pe care Harry și fosta actriță și le-au făcut de-a lungul timpului sunt grăitoare în acest sens.

Deși angajații lor erau convinși în urmă cu ceva vreme că relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry este predispusă eșecului și că nu ar dura nici măcar cinci ani, cuplul parcă dorește să contrazică vehement această afirmație, prin orice gest tandru și prin privirile pline de iubire pe care și le aruncă deloc subtil în cadrul evenimentelor la care participă împreună. 

De-a lungul timpului, Ducii de Sussex au reușit să ajungă la inimile oamenilor prin naturalețea de care cei doi dau dovadă în povestea lor de iubire, părând cu adevărat că dragostea dintre ei vine de la sine și nu este nicidecum un produs al vreunui „scenariu regal”. Iată câteva gesturi romantice făcute de Prințul Harry, care pot trece drept adevărate declarații de iubire la adresa lui Meghan Markle! 

Harry și Meghan își aruncă mereu priviri pline de înțeles
Harry și Meghan își aruncă mereu priviri pline de înțeles

Prințul Harry nu mai ține cont de protocolul regal când vine vorba de Meghan Markle

De la declarații siropoase până la gesturi evidente de iubire, Prințul Harry este în mod cert îndrăgostit până peste cap de aleasa lui. Atât de îndrăgostit încât uneori parcă uită că face parte din familia regală britanică, ce își ghidează conduita după un anumit protocol.

Lucru neîntâlnit atât de des până acum la niciunul dintre membrii familiei regale, Meghan Markle și Prințul Harry își arată dragostea în public, fără să mai țină cont că încalcă eticheta regală, care nu este atât de tolerantă cu gesturile de iubire în fața lumii.

Totuși, Prințul și fosta actriță se țin de braț, de mână, se privesc cu duioșie, se ating protector și râd în hohote, comportându-se ca un cuplu obișnuit de îndrăgostiți, iar asta este le-a adus în scurt timp și un capital uriaș de popularitate. În plus, în ochii celor doi îndrăgostiți se citește fericirea, care, într-adevăr, nu ar putea fi restricționată de niciun cod de etichetă, fie el și unul regal. 

Prințul Harry și Meghan nu se feresc să își arate dragostea în public, prin gesturi mici dar sigure
Prințul Harry și Meghan nu se feresc să își arate dragostea în public, prin gesturi mici dar sigure

Harry a declarat că a știut imediat că Meghan Markle este aleasa lui 

Povestea celor doi pare desprinsă din filmele de dragoste! Întrebat la un moment dat când a ştiut că Meghan Markle este aleasa lui, prinţul Harry a răspuns: „Când am întâlnit-o prima dată”. Despre copii, el a menţionat la momentul respectiv că speră ca familia lor să crească în viitorul apropiat, iar dorința i-a fost îndeplinită. 

Cuplul a povestit cum a fost aranjată, în iulie 2016, întâlnirea lor de către o prietenă comună, iar după aceasta s-au mai văzut o singură dată înainte de a merge împreună cu cortul în Botswana.

„Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a spus prinţul Harry, care organizează des întâlniri romantice pentru Meghan, în detrimentul ieșirilor la film sau la mall...total lipsite de inspirație. 


    Foto: Getty
Foto: Getty

Prințul Harry a creat personal modelul de inel pe care i l-a dăruit lui Meghan Markle 

Harry este extrem de atent cu soția lui și își dorea ca aceasta să se simtă specială încă de dinainte de căsătorie. Pentru ca inelul de logodnă să nu fie unul comun și fosta actriță să poată purta o bijuterie unică, Harry a decis să intervină personal. Inelul din aur galben, care are aplicate două diamante ce au aparţinut prinţesei Diana şi unul din Botswana, a fost creat după un model realizat chiar de el!

După ce i-a oferit unul dintre diamantele mamei lui, Harry a mărturisit că actriţa americană şi regretata prinţesă Diana ar fi fost „cele mai bune prietene”, iar acest lucru nu poate fi decât un compliment pentru soția lui.


    Foto: Getty
Foto: Getty

Nici Meghan nu este străină de gesturi romantice la adresa soțului ei, un moment adorabil în care ea îi ținea umbrela Prințului Harry fiind imortalizat de fotografi în decursul anului trecut. De asemenea, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a afirmat că va renunţa la actorie pentru mariajul cu Harry, deși își iubea meseria. Totuși, aceasta a explicat că odată cu rolul pe care îl va avea, îşi va concentra energia în cauze importante pentru ea. Deja este implicată în cauze umanitare şi apără drepturile femeilor în Organizaţia Naţiunilor Unite.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net