Meghan Markle, singură și izolată la petrecerea organizată la Palatul Buckingham! Limbajul corporal spune totul

meghan_markle_hp.jpg

meghan markle harry
Meghan și Harry au participat recent la o petrecere organizată de Palatul Buckingham
Foto: Getty

Meghan Markle a părut tristă și izolată de socrii ei, la cea mai recentă petrecere a familiei regale britanice. Ducesa de Sussex a participat la acest eveniment, chiar dacă mai are câteva săptămâni și naște.

Deși nu s-au mai văzut la o petrecere oficială de la Crăciun, socrii au cam ignorat-o pe Meghan Markle, potrivit presei britanice. Ducessa de Sussex, Kate Middleton, prințul William și prințul Harry au fost împreună la petrecerea organizată la Palatul Buckingham, marți (5 martie), pentru a celebra 50 de ani de când Charles are titlul de Prinț de Wales. Au existat numeroase zvonuri despre relația dintre cuplurile Kate-William și Meghan-Harry. Gurile rele spun că ducesele nu se suportă și că ducii de Cambridge se concentrează acum pentru viitorul rol de rege al prințului William, relatează tabloidul britanic The Mirror

Harry și William, tot mai distanți unul cu celălalt

meghan_markle_1.jpg

meghan markle printul harry
Meghan Markle pare că se agață de prințul Harry pentru a nu fi lăsată singură
Foto: Getty

 

Experta în limba corporal Judi James a explicat că relația dintre cei patru a părut rece la cea mai recentă petrecere de la palat. Mai mult, familia regală pare să o ignore pe Meghan Markle, în cea mai mare parte a timpului. Când au ajuns la petrecere, Harry și Meghan au stat în spatele ducilor de Cambridge și deși fiecare din ei a vorbit cu soțiile lor, frații nu au părut la fel de apropiați ca înainte. În trecut, spun experții, Harry și William stăteau împreună și vorbeau foarte mult, dar acum nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Meghan Markle nu a fost acceptată de familia regală britanică?

Presa britanică speculează că acest lucru se întâmplă din cauza lui Meghan Markle, pe care familia regală britanică nu ar fi acceptat-o complet nici până acum. Imaginea de grup din recepție o surprinde pe Meghan Markle mai îndepărtată decât ceilalți, aproape ieșind din cadru. Specialiștii în limbaj corporal spun că această poziție trădează, de fapt, cum este văzută de membrii familiei regale. 

meghan_markle.jpg

meghan markle
Ducesa de Sussex aproape că dispare din cadru
Foto: Getty
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1