Nunta lui 2018: Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce vedete şi-au pus pirostriile în acest an

Prinţul Harry, Meghan Markle

Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a fost ca în poveşti
Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume
Foto: GuliverGetty Images

2018 va rămâne în istorie drept anul nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle! Numeroase alte vedete s-au căsătorit în anul care se sfârşeşte.

Nunta anului 2018 a fost de departe cea a prinţului Harry (34 de ani) cu fosta actriţă americană Meghan Markle (37 de ani). Ei au fost declaraţi soţ şi soţie în urma unei ceremonii care a avut loc în Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce şi Ducesă de Sussex.

Slujba a fost una extrem de emoţionantă, iar dacă mireasa a zâmbit tot timpul, mirele cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile. Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au spus jurămintele şi-au schimbat verighetele în faţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de 92 de ani, şi a altor 600 de oaspeţi de seamă, printre care Oprah Winfrey (64 de ani), Elton John (71 de ani), Amal (40 de ani) şi George Clooney (57 de ani) şi Victoria (44 de ani) şi David Beckham (43 de ani).

Îmbrăcată într-o rochie o rochie Givenchy, Meghan a fost condusă la altar de prinţul Charles (70 de ani) şi a avut zece domnişoare de onoare şi cavaleri, inclusiv nepoţii săi, prinţul George (5 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani), copiii cei mari ai prinţului William (36 de ani) şi Kate Middleton (36 de ani).

După căsătorie, cuplul a primit titlurile de duce şi ducesă de Sussex. Peste 100.000 de oameni le-au fost alături mirilor în ziua nunţii. Ei au salutat mulţimea dintr-o caleaşcă Ascot Landau, trasă de patru cai de rasă. După ceremonia de la capela St. George, ducele şi ducesa de Sussex au oferit mulţimii sărutul mult-aşteptat pe scările bisericii. Cuplul a fost primit cu urale la Windsor, unde a avut loc recepţia.

Meghan şi l Harry au anunţat că aşteaptă deja un copil la 12 octombrie, cu prilejul nunţii pe care a avut-o verişoara prinţului, prinţesa Eugenie (28 de ani) cu Jack Brooksbank (32 de ani).

Alte cupluri care şi-au pus pirostriile în 2018

Alte cupluri care şi-au pus pirostriile în 2018 au fost: cântăreţul american Nick Jonas (26 de ani) şi actriţa indiană Pryanka Chopra (36 de ani), la 1 decembrie, regizorul Quentin Tarantino (55 de ani) şi Daniella Pick (35 de ani), la 28 noiembrie, actriţa Mena Suvari (39 de ani) şi Michael Hope, la 21 octombrie, Barbara Bush (37 de ani), fiica fostului preşedinte american, George W Bush, şi Craig Coyne, la 7 octombrie, actriţa Gwyneth Paltrow (46 de ani) şi regizorul Brad Falchuk (47 de ani), la 29 septembrie, Justin Bieber (24 de ani) şi Hailey Baldwin (22 de ani), la 13 septembrie, actriţa Denise Richards (47 de ani) şi Aaron Phypers (46 de ani), la 8 septembrie, actriţa Hilary Swank (44 de ani) şi Philip Schneider, la 27 august, actriţa Robin Wright (52 de ani) şi Clement Guraudet, la 10 august, actorul David Hasselhof (66 de ani) şi Hayley Roberts (38 de ani), la 1 august, cântăreaţa Vanessa Paradis (45 de ani) şi regizorul Samuel Banchetrit (45 de ani), la 30 iunie, actorul britanic Hugh Grant (58 de ani) şi suedeza Anna Eberstein (39 de ani), la 25 mai, şi actorul Richard Gere (69 de ani) şi Alejandra Silva (35 de ani), în luna aprilie. Însă mai multă vâlvă au făcut următoarele nunţi:

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank, nuntă umbrită de copilul prinţului Harry

Prinţesa Eugenie este una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, fiica cea mare a Prințului Andrew. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an. Aproape toţi membrii marcanţi ai familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a și Prințul consort Philip, au participat la nuntă. Singura absență notabilă a fost cea a soției Prințului Charles, Camila. Lăsând deoparte atmosfera de poveste creată de locația aleasă pentru ceremonia religioasă, și anume Capela St. George a Castelului Windsor, același loc unde vărul ei, Prințul Harry, și-a unit destinul de cel al lui Meghan Markle în urmă cu aproximativ cinci luni, Prințesa Eugenie a impresionat și prin detaliul care a făcut ca rochia de mireasă pe care a purtat-o să fie una cu adevărat specială. Nunta a fost umbrită de anunţul făcut de Meghan Markle că aşteaptă un copil cu prinţul Harry, pe care l-a făcut cu acel prilej.

Nick Jonas şi Pryanka Chopra, cununie indiană şi creştină

Nick Jonas şi Pryanka Chopra

Nick Jonas şi Pryanka Chopra au făcut nuntă cu mare fast
Nick Jonas şi Pryanka Chopra au respectat şi tradiţiile creştine, şi tradiţile indiene
Foto: Instagram

De o nuntă ca într-un film de la Bollywood au avut parte cântăreţul şi actorul Nick Jonas și Priyanka Chopra, câștigătoare a titlului Miss World 2000, în decembrie. Ei au îmbinat tradițiile indiene cu cele americane. Sute de persoane au luat parte la fastuoasa ceremonie care a avut loc la Palatul Umaid Bhawan din Jodphur, India, țara de origine a miresei. Ținutele mirilor au purtat semnătura lui Ralph Lauren, la fel ca și cele ale alaiului de nuntă. Jonas și Chopra s-au logodit în iulie, în Grecia. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima oară la MET Gala 2017. Nick Jonas are o avere de 25 de milioane de dolari. Priyanka Chopra are o avere de 16 milioane de dolari.

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit, dar stau separat

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk au fost văzuţi recent împreună, însă nu stau împreună
Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk sunt rareori văzuţi împreună şi nu stau în aceeaşi casă
Foto: GuliverGetty Images

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit la 29 septembrie în casa lui din Hamptons. La nunta lor au fost multe celebrități, între care și Steven Spielberg, Cameron Diaz, Robert Downey Jr. și Jerry Seinfeld. Însă nu s-au mutat încă împreună. Cei doi întâmpină probleme din cauza copiilor lui. Brad are un băiat, Brody, și o fată, Isabella, din căsnicia anterioară, cu Suzanne Bukinik, care acceptă mai greu schimbarea din viața tatălui lor. Copiii lui Gwyneth, Apple, de 14 ani, şi Coldplay, Moses, de 12 ani, pe care îi are din căsnicia cu muzicianul Chris Martin, de 41 de ani, de la trupa Coldplay, nu au mari probleme de adaptare. Gwyneth şi Brad încearcă acum să formeze o legătură între cei patru copii ca să întmeieze o familie unită. Gwyneth menţine încă o legătură strânsă cu fostul ei soţ, Chris Martin, de care s-a despărţit în martie 2014, după 11 ani de căsnicie. Relaţiile lor au rămas atât de apropiate, încât muzicianul încă are o cameră în casa fostei soţii. Gwyneth are o avere de 60 de milioane de dolari, iar Brad numai 25 de milioane de dolari.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit în mare secret

Justin Bieber şi Hailey Baldwin

Justin Bieber şi Hailey Baldwin au făcut cununia în ascuns de familie
Justin Bieber şi Hailey Baldwin fac mereu numai ce au chef
Foto: Hepta

Cântărețul Justin Bieber și fotomodelul Hailey Baldwin s-au căsătorit la 13 septembrie, la numai două luni după ce s-au logodit, în New York, a confirmat revista ”People”. ”Au făcut cununia de capul lor, în secret, fără să asculte de nimeni”, a spus o sursă apropiată cuplului. O sursă religioasă și familiile celor doi au confirmat că s-au căsătorit.  Bieber şi Hailey şi-ar fi unit destinele în mare grabă fără ca starul să-şi protejeze averea de 265 de milioane de dolari. Astfel, în caz că vor divorţa, tânăra soţie se va alege cu jumătate din această sumă. Mama starului, Patricia Mallette, a spus totuși că e foarte încântată de noră, pe care o consideră fiica ei.

Robin Wright şi Clement Guraudet, trădaţi de verighete

Robin Wright şi Clement Guraudet

Robin Wright şi Clement Guraudet sunt foarte discreţi
Robin Wright şi Clement Guraudet s-au căsătorit în secret
Foto: Hepta

Actrița Robin Wright și-a găsit fericirea în brațele lui Clement Giraudet, director la compania Saint Laurent, pe care l-a luat de bărbat. Starul din “House of Cards“ și Clement au fost fotografiați în 6 martie, în tribune, la un meci UEFA Champions League. Cei doi purtau verighete de aur identice. Robin Wright şi Clement Giraudet au fost văzuţi împreună pentru prima dată în luna septembrie a anului trecut, la Paris, tot la un meci de fotbal pe stadionul Parc des Princes. Cuplul a petrecut sărbătorile de iarnă în staţiunea de schi Squaw Valley. Giraudet s-a mutat în casa actriței din Los Angeles, după cununia care a avut loc în cel mai mare secret. Robin a fost căsătorită cu Sean Penn, de care a divorțat în 2010, după 14 ani de căsnicie. Ei au doi copii împreună: Hopper  (24 de ani) și Dylan (26 de ani). Robin Wright are o avere de 65 de milioane de dolari.

David Hasselhof şi Hayley Roberts au făcut nuntă mare în Italia

David Hasselhof şi Hayley Roberts

David Hasselhof şi Hayley Roberts s-au distrat pe cinste la nunta lor
David Hasselhof şi Hayley Roberts sunt împreună de cinci ani
Foto: Instagram

Starul din ”Baywatch”, David Hasselhoff, s-a căsătorit cu mult mai tânăra iubită, Hayley Roberts, în Italia, la 1 august. Cei doi s-au cunoscut în timp ce actorul era jurat la "Britanicii au talent". Ei sunt împreună deja de cinci ani. Într-un interviu acordat revistei “Hello”, Hayley, de 38de ani, a spus că nu este speriată din cauza diferenţei de vârstă. Starul, de 66 de ani, în schimb, spune că a amânat mult să o ceară de soţie, fiindcă este prea bătrân. El a cerut-o de nevastă pe fosta vânzătoare din Cardiff în timpul unui picnic romantic. David Hasselhoff a mai fost însurat cu Pamela Bach, între 1989 și 2006, și cu Catherine Hickland între 1984 și 1989. Din a doua căsătorie are dou fete, Taylor Ann, de 28 de ani, și Hayley, de 26 de ani. Actorul are o avere de 10 milioane de dolari.

Loading...