5 rochii de seară în care graviduța Meghan Markle a făcut furori

Ultima actualizare:
Meghan Markle, într-o rochie capă Valentino
Meghan Markle, într-o rochie capă Valentino

Meghan Markle a redefinit moda pentru graviduțe în lunile care au trecut de când ducesa de Sussex a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Și nu vorbim aici despre ținute lejere, concepute în primul rând pentru confortul unei femei însărcinate, ci despre rochii de seară, accesorizare cu pantofi stiletto, în care Meghan a făcut furori.

Gravidă în opt luni, Meghan Markle își poartă cu cu foarte multă grație sarcina, fie că este vorba despre recepții oficiale, întâlniri mai puțin formale sau evenimente organizate de Casa Regală Britanică. Mereu zâmbitoare, mângâindu-și burtica și fără să lase vreun moment impresia că întâmpină vreo problemă de sănătate.

Iată cele mai impresionante cinci rochii de seară purtate de Meghan Markle în perioada sarcinii

Rochie Dior la recepția oferită de ambasadorul Marii Britanii în Maroc

În februarie, în timpul vizitei oficiale în Maroc, Meghan a ales pentru recepția oferită de ambasadorul Marii Britanii o rochie capă, lungă până-n pământ, de la Dior, ivorie, cu un detaliu strălucitor pe margini. Pentru un efect monocromatic, ducesa a ales pantofi aurii și un clutch din satin cu închizătoarea în formă de albină.

Meghan Markle într-o rochie capă Dior
Meghan Markle într-o rochie capă Dior

Rochie Valentino, în Casablanca, Maroc

Tot în timpul vizitei în Maroc, de data aceasta pentru recepția din Casablanca, ducesa a furat toate privirile într-o rochie capă roșie Valentino, lungă până la nivelul genunchilor, accesorizată cu pantofi stiletto roz pal și o geantă din piele în aceeași nuanță, de asemenea de la Valentino.

Meghan Markle într-o rochie lungă cu paiete
Meghan Markle într-o rochie lungă cu paiete

Rochie cu paiete la o gală caritabilă

La începutul acestui an, în ianuarie, Meghan Markle a făcut o alegere vestimentară surprinzătoare pentru o gală caritabilă la care au fost invitați și artiștii de la Cirque du Soleil. Ducesa a purtat o rochie bleumarin cu paiete, lungă, cu crăpătură pe piciorul drept, până în dreptul genunchiului.

Și pentru că o rochie atât de strălucitoare cere niște accesorii prețioase, Meghan a purtat un clutch Givenchy și o brățară care i-a aparținut Prințesei Diana.

Meghan Markle într-o rochie neagră Givenchy
Meghan Markle într-o rochie neagră Givenchy

Rochie Givenchy, la British Fashion Awards

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Meghan a avut o apariție-surpriză pe scena British Fashion Awards, pentru a-i înmâna un premiu designerului Clare Waight Keller de la Givenchy, care i-a creat rochia de mireasă. Și pentru prima oară după multă vreme s-a vorbit mai puțin despre ținuta ducesei, spectaculoasă de altfel, și mai mult despre manichiura ei, considerată un ”pas greșit major”, conform standardelor Casei Regale Britanice.

Meghan Markle într-o rochie din brocart în nuanțe auriu și argintiu
Meghan Markle într-o rochie din brocart în nuanțe auriu și argintiu

Meghan a purtat o rochie clasică Givenchy neagră, lungă până-n pământ, fluidă, pe un umăr. Toate privirile au fost atrase însă de oja neagră de pe unghiile ducesei, un detaliu complet neobișnuit pentru un membru al familie regale, știut fiind că regina însăși consideră ”vulgar” să folosești ojă colorată sau unghii false.

Rochie brocart la aniversarea Prințului Charles

La începutul lunii martie, familia regală s-a reunit la Palatul Buckingham pentru a celebra 50 de ani de când Prințul Charles a fost numit succesorul la tron al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ducesa a strălucit la propriu într-o rochie din brocart, în nuanțe de auriu și argintiu. Pe deasupra, Meghan a purtat un pardesiu alb Amanda Wakeley, una din piesele ei vestimentare preferate, clutch Wilbur and Gussie, cercei Maison Birks și pantofi din piele întoarsă Paul Andrew.


    Meghan Markle într-o rochie din brocart în nuanțe auriu și argintiufoto: Getty Images
Meghan Markle într-o rochie din brocart în nuanțe auriu și argintiufoto: Getty Images

Citește și:

Avertisment: Meghan Markle greșește grav, iar Prințul Harry ar trebui să-i spună

Meghan Markle a purtat haine de peste un milion de euro în 2018. Cele mai spectaculoase ținute

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net