Prințul Charles, înconjurat de nepoți la 70 de ani. Cum s-a purtat bunicuța Camilla

printul-charles-camilla-copii-nepoti.jpg

printul charles impreuna cu copiii si nepotii
Prințul Charles, încojurat de copii și nepoți la împlinirea vârstei de 70 de ani
foto: Profimedia

Palatul Buckingham a făcut publică prima imagine cu Prințul Charles împreună cu întreaga lui dinastie, doi fii, trei nepoți și încă unul pe drum. Este vorba despre fotografia care marchează cei 70 de ani ai viitorului rege al Marii Britanii. Este prima oară când bunicii Charles și Camilla sunt fotografiați în această postură.

După multe speculații despre eventualele neînțelegeri dintre nurorile Prințului Charles și Camilla, prima imagine în care bunicii, nepoții, Kate, Meghan, William și Harry apar împreună risipește misterul.

Este vorba despre o fotografie realizată în septembrie pentru a marca ziua de naștere a lui Charles, în grădina conacului Clarence. Nici vorbă de resentimente, ba chiar Ducesa de Cornwall (71 de ani) ocupă poziția centrală în fotografie, iar gestul descris mâinile ei, o inimă, nu lasă loc de îndoieli. În familia Prințului Charles, copiii, bunicii și nepoții se înțeleg de minune.

Prințul Charles, împreună cu copiii și nepoții la vârsta de 70 de ani

Puțini l-au văzut pe Prințul Charles în postura de bunic iubitor, iar această imagine de la 70 de ani face dreptate. Bunicul Wales, cum i se mai spune, îl ține pe genunchi pe Prințul George (5 ani), primul său nepot, îmbrăcat în cămașă și pantaloni scurți negri.

Chiar în spatele socrului ei, în picioare, Kate (36 de ani), îmbrăcată într-o rochie midi cu buline, creație a designerului londonez Alessandra Rich, îl ține în brațe pe mezinul Louis, în vârstă de numai șase luni, care pare foarte amuzat de toată povestea cu fotografiatul.

În stânga lui Charles stă Camilla, îmbrăcată într-o rochie de zi crem, cu mâneci trei sferturi, accesorizată cu două broșe Van Cleef & Arpels în formă de libelulă, una cu diamante și cealaltă cu safire, amândouă primite cadou de la soțul ei. Chiar lângă bunicuța Camilla stă Prințesa Charlotte (3 ani), îmbrăcată într-o rochie bleu de la Mary Jones. Relația dintre bunică și nepoată pare foarte apropiată. La un moment dat, în timpul ședinței foto, Camilla o ia pe micuța Charlotte de după umeri și îi arată ceva. Nepoata pare încântată de ceea ce vede, la fel și Meghan și Harry, aflați în spatele celor două.

printul-charles-camilla-copii-nepoti-zambitori.jpg

printul charles si familia
Prințul Charles și Camilla, degajați la ședința foto
foto: Profimedia

 

Se vede că Ducesa de Cornwall are experiență cu copiii mici. Nici nu e de mirare, având în vedere că se ocupă activ de cei cinci nepoți ai ei, care o alintă Gaga.

În spatele Camillei, Prințul Harry (34 de ani) stă lângă fratele său, William (36 de ani), și lângă Meghan (36 de ani), care la vremea respectivă era însărcinată în opt săptămâni și încă își ținea sarcina secretă. Privind însă retrospectiv, felul protector în care Harry o ține de talie și poziția mâinilor ei trădează puțin surpriza pe care cei doi au dezvăluit-o la nunta Prințesei Eugenie.

Cum sărbătorește Prințul Charles împlinirea vârstei de 70 de ani

Prințul Charles a insistat că ziua de astăzi va fi absolut normală pentru întreaga familie. Charles are două întâlniri la conacul Clearence, iar după-amiază va fi gazda unei petreceri împreună cu soția sa și 70 de persoane, de asemenea în vârstă de 70 de ani, la conacul Spencer din Londra. Printre invitați se vor număra mai mulți voluntari de la fundațiile caritabile ale prințului, The Prince’s Trust, The Silver Line și Barnado’s.

În această seară, Regina Elisabeta va organiza o petrecere privatăla Palatul Buckingham, cu peste 600 de invitați.

 

Citește și:

Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Iată 7 lucruri pe care nu le ştiai despre viitorul rege englez

Prințul Charles nu este tatăl biologic al Prințului Harry? Scandalul din familia regală britanică

Loading...
 
 

Citește și

  • printul charles implineste 70 de ani

    Prinţul Charles împlineşte 70 de ani miercuri, 14 noiembrie, iar mama sa, regina Elisabeta a II-a a pregătit o ceremonie de amploare în onoarea celui care va fi deveni rege după ce suverana se va stinge. Prinţul Charles este o persoană privită cu admiraţie de către unii britanici datorită implicării sale în diferite probleme, precum cea a mediului, dar şi cxriticată, prin prisma vieţii sale personale tumultoase. Mariajul său cu prinţesa Diana este şi astăzi analizat de către criticii săi.

  • printul charles, casa regala britanica

    Un lucru e sigur: Prinţul Charles nu va fi Regele Charles III al Angliei în momentul în care va fi încoronat. De ce îşi va schimba numele Prinţul Charles în zilele de dinaintea încoronării? Un expert în protocoalele Casei Regale Britanie a făcut dezvăluiri pentru The Sun. Dickie Arbiter susţine că Prinţul Charles va opta pentru unul din celelalte nume de botez pe care le are.