Prințul Charles nu este tatăl biologic al Prințului Harry? Scandalul din familia regală britanică

printul_charles_printul_harry.jpg

Se vehiculează faptul că Prințul Charles nu ar fi tatăl biologic al Prințului Harry
Foto: Getty

La doar trei săptămâni de la prestigioasa ceremonie religioasă dintre Prințul Harry și Meghan Markle, familia regală britanică este din nou în atenția tuturor. De data aceasta însă, mebrii Casei Regale sunt implicați într-un scandal ce vizează paternitatea lui Harry.

S-a tot vehiculat în presa internațională, de-a lungul timpului, faptul că Prințul Charles, Moștenitorul Coroanei Britanice, nu este tatăl biologic al Prințului Harry. Potrivit revistei americane National Enquirer, aceste afirmații nu ar fi doar simple zvonuri, jurnaliștii publicației anterior menționate susținând că Charles i-ar fi mărturisit lui Harry, de curând, că nu sunt înrudiți.

Cine este Mark Dyer, presupusul tată al Prințului Harry

De asemenea, aceștia au anunțat că au informații referitoare la bărbatul pe care ei îl consideră ca fiind tatăl biologic al Prințului, și anume Mark Dyer, ofițer al armatei britanice, ce a făcut parte din garda regală. „Au existat zvonuri de ani întregi că Charles nu ar fi tatăl biologic al lui Harry, dar nimeni nu se aștepta ca acesta chiar să recunoască(..) Trecutul familiei regale este pavat cu secrete și minciuni, dar aceasta este cea mai mare mușamalizare dintre toate. Familia regală a făcut tot ce i-a stat în putință să convingă pe toată lumea că prințul Charles este tatăl lui Harry, deși cei doi nu seamănă deloc. Adevărul este că Charles nu este tatăl adevărat al lui Harry”, a explicat o sursă, citată de revista anterior menționată.

mark_dyer_nunta_regala.jpg

Mark Dyer, presupusul tată al Prințului Harry, la nunta acestuia cu Meghan Markle
Foto: Getty

Mark Dyer și Prințul Harry seamănă foarte mult

Nu este prima dată când în presă se scrie despre Mark Dyer, în vârstă de 54 de ani, că ar fi părintele lui Harry, dat fiind faptul că cei doi au o relație foarte apropiată, iar între cei doi există și o mare asemănare fizică, ambii fiind roșcați. De asemenea, Mark a fost adesea portretizat ca fiind un model și un mentor pentru Prințul Harry, încă de la tragica moarte a mamei acestuia, Prințesa Diana. Astfel, acesta a fost denumit de multe ori, în presă, ca fiind un „al doilea tată al lui Harry”. Fiul lui Dyer, Jasper, în vârstă de 6 ani, a fost cavaler de onoare la nunta dintre Harry și Meghan Markle, organizată recent, în data de 19 mai, la Castelul Windsor.

mark_dyer_si_printul_harry.jpg

Mark Dyer și Harry au o relație apropiată și seamănă destul de mult, din punct de vedere fizic
Foto: Getty

De altfel, se vehiculează faptul că la insistențele lui Harry, Mark a fost prima persoană care a cunoscut-o pe Meghan, încă de la începutul relației lor, în 2016. „Harry i-a prezentat-o lui Mark pe Meghan înaintea tuturor. Ea i-a împărtășit imediat iubirea pe care i-o poartă lui Harry (..)
Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry, după moartea prințesei Diana”, a mai explicat sursa. Nici cei vizați, Prințul Charles și Prințul Harry, nici ceilalți mebrii ai Casei Regale Britanice nu au comentat momentan subiectul, alegând probabil să ignore speculațiile presei.

charles_si_harry_1_an.jpg

Prințul Charles și Harry, la vârsta de un an. În presă a fost comentat adesea faptul că cei doi nu seamănă mai deloc
Foto: Getty

 

Loading...
 
 

Citește și