De ce nu au suportat-o niciodată membrii familiei regale pe Camilla Parker Bowles

camilla-parker-bowles-printul-charles.jpg

camilla parker bowles si printul charles
Camilla Parker Bowles, devenită ducesă de Cornwall după căsătoria cu prinţul Charles, n-a reuşit niciodată să intre în graţiile Familie Regale Britanice
Foto: Guliver/ Getty Images

Camilla Parker Bowles (71 de ani) a fost considerată mereu o intrusă în Familia Regală Britanică şi principala vinovată pentru divorţul dintre Charles cu Lady Di, cea supranumită şi „prinţesa inimilor”. Regina nu o înghite, iar britanicii nu o vor sub nicio formă pe tron.

Camilla Parker Bowles, devenită ducesă de Cornwall după căsătoria cu prinţul Charles, n-a reuşit niciodată să le intre în graţii membrilor Familiei Regale Britanice. Motivul? Istoricul Piers Brendan spune în documentarul “Royal House of Windsor” că aceştia nu se puteau împăca cu ideea că nu mai era virgină, iar “o viitoare regină nu trebuie să aibă trecut”, potrivit express.co.uk.

De ce nu au suportat-o niciodată membrii familiei regale pe Camilla Parker Bowles

Camilla era considerată nepotrivită pentru Charles încă de pe vremea în care cei doi s-au îndrăgostit. “Ducesa s-a bucurat puţin de viaţă înainte de a-l cunoaşte pe Charles. Era absolut vital ca cea care urca pe tron să fie virgină”, mai spune istoricul.

Autorul Penny Junor vine cu completări. “Nu sunt dovezi că ar fi fost o femeie uşoară, însă Camilla a avut câţiva prieteni”. Trecutul Camillei era un obstacol pentru Casa Regală Britanică, mai ales că părinţii lui Charles voiau o mireasă perfectă pentru fiul lor.

După mai multe împăcări şi despărţiri, Camilla s-a căsătorit cu unul dintre prietenii lui Charles, Andrew Parker Bowles. Însă nu l-a putut uita pe Charles, şi nici el pe ea.

Imediat după ce a aflat de nuntă, Charles a fost devastate şi s-a alăturat Forţelor Marine. S-a mai întâlnit cu câteva femei, până a cunoscut-o pe Diana. Charles şi Diana Spencer s-au căsătorit în 1981 şi au avut doi băieţi: William şi Harry. În 1996, cei doi au divorţat şi asta pentru că Diana n-a mai suportat infidelitatea lui Charles. Camilla a divorţat şi ea de Andrew, iar în 2005 s-a căsătorit cu prinţul Charles.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1