Pozează familia regală drept una fericită? A apărut o nouă carte controversată despre monarhia britanică

profimedia-0395976929_1.jpg

Familia regală britanică
Foto: Profimedia

O nouă carte care îi are drept protagoniști pe membrii Casei Regale Britanice i-a pus pe gânduri pe admiratorii acestora. Având în vedere conflictele majore care au avut loc recent, care au ținut primele pagini ale ziarelor, se pare că familia regală britanică ar poza acum în ceva ce nu este de fapt.

Inițial, micile „răfuieli” dintre cei doi frați, Prințul William și Prințul Harry, mai apoi decizia Ducilor de Sussex de a-și abandona titlurile regale și interviul brutal de onest pe care l-au oferit în acest sens, plus acuzele aduse la adresa Prințului Andrew pentru hărțuire sexuală și sex cu minore, toate acestea au zdruncinat din temelii presupusa imagine „perfectă” a Casei Regale Britanice.

O nouă carte scoate la iveală secretele familiei regale britanice

Noua carte, scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, susține faptul că până și Regina este îngrijorată de situația în care a ajuns familia sa. Cartea, intitulată „Finding Freedom ( Găsind libertatea n.r) se axează pe distanțarea apărută între cei doi frați, nepoții Reginei Elisabeta a II-a, dar și decizia șocantă luată de Harry și Meghan Markle de a „părăsi” familia și a începe o viață pe cont propriu în Statele Unite.

meghan-markle-prince-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry au părăsit Casa Regală a Marii Britanii în primăvara aceasta
Sursă foto: Gettyimages

Astfel, care ar fi fost cauzele reale pentru ca cei doi Duci să ajungă să-și dorească acest lucru? Sursele cărții susțin că ajutoarele de grad înalt ale familiei au început să discute la un moment dat impactul negativ pe care l-au avut toate aceste lucruri asupra moharhiei.

Se pare că Meghan și Harry și-au dorit mereu mai multă intimitate asupra vieții lor personale, mai ales după venirea pe lume a lui Archie, iar Kate și William, deja obișnuiți cu „faima”, nu i-au înțeles și nu le-ar fi oferit suport.

De asemenea, se pare că Prințul Harry și Meghan erau mereu cei care erai scoși la înaintare cu toate greșelile lor, chiar dacă ajutoarele familiei au încercat întotdeauna să îi scoată basma curată pe William și Kate, scrie Daily Mail.

william-harry.jpg

Foto
Prințul Harry nu i-a cerut fratelui său să îi fie cavaler de onoare
Foto:Arhivă

„Nu e un secret. Viitorul acestei monarhii stă doar în cele patru persoane de la Palatul Kesington. Popularitatea publicului e de partea lor.. Când Prințul de Wales va deveni rege, singura modalitate ca acest lucru să reziste este ca toți 4 ( Kate, William, Meghan, Harry n.r) să nu se afle în război deschis”, se arată într-un paragraf. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1