Papa Francisc a rămas blocat în lift

Ultima actualizare:

    Papa Francisc a vizitat România în intervalul 31 mai-2 iunie Foto: AFP
Papa Francisc a vizitat România în intervalul 31 mai-2 iunie Foto: AFP

Papa Francisc s-a cam lăsat așteptat duminică (1 septembrie) la rugăciunea obișnuită. Suveranul Pontif, care a vizitat și țara noastră la sfârșitul lunii mai, a întârziat dintr-un motiv care a stârnit amuzamentul credincioșilor. El a rămas blocat în lift

Papa Francisc a avut parte de un incident mai puțin plăcut, duminică (1 septembrie). 

"Duminică, 1 septembrie 2019, papa Francisc a sosit la microfonul apartamentului pontifical din Palatul Apostolic pentru rugăciunea ”Angelus” cu o mică întârziere, de aproximativ cinci minute. Potrivit surselor oficiale, Sfântul Părinte a rămas blocat în lift timp de 25 de minute, iar pentru deblocarea liftului au intervenit pompierii Statului Cetății Vaticanului. Nu se știe de când a fost instalat, dar e clar că liftul are zilele numărate", scrie cu umor, Vatican News. 

Papa Francisc, încântat de vizita în România

Sfântul Părinte a vorbit la scurt timp după ce a fost în România despre vizita în țara noastră de la finele lunii mai. Papa Francisc a fost la București, la Iași, la Șumuleu Ciuc și la Blaj, referindu-se la importanța beatificării celor șapte episcopi greco-catolici martiri, dar și la însemnătatea întâlnirii sale cu reprezentanții comunității rome din Blaj.

"A fost o mare bucurie să fiu un pelerin în România. Ca și creștin, am avut bucuria de a trăi un moment privilegiat al relațiilor frățești dintre biserici. În România, cea mai mare parte a creștinilor aparțin Bisericii Ortodoxe, conduse în momentul de față de Patriarhul Daniel, care este ca un frate al meu", a spus Papa Francisc, la finalul mesajului public transmis de la Vatican la începutul lunii iunie.

Citește și:

Papa Francisc, mesaj pentru români înainte de venirea în țară: „Printre voi au fost atâția martiri!”

Papa Francisc în România. A fost prezentat proiectul scaunului papal

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net