Meghan Markle, prima apariție publică de când a născut! Când va avea loc

meghan-markle.jpg

Meghan Markle, la „Salutul Culorilor” în 2018
Meghan Markle se pregătește să revină în atenția publicului
Foto: Getty

Meghan Markle nu a mai fost văzută de aproape două luni în public, dar își pregătește revenirea la evenimentele regale. Ducesa de Sussex a devenit mama unui băiețel, pe 6 mai.

Se pare că soția prințului Harry plănuiește ca prima sa apariție publică de după naștere să aibă loc la „Salutul culorilor” („Trooping the Colour”). Meghan Markle a luat și anul trecut parte la acest eveniment. Proaspăta mămica este așteptată să se întoarcă în atenția publică, la o lună după ce l-a născut pe Archie. Anul trecut, Kate Middleton a participat la „Salutul culorilor”,

Kate Middleton s-a afișat pentru prima oară la „Salutul Culorilor”, după ce a născut al treilea copil

la șapte săptămâni după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, relatează Mirror. Presa britanică se așteaptă ca Meghan Markle să facă același lucru și să revină din nou în centrul atenției. Parada „Salutul culorilor” are loc sâmbătă (8 iunie). La eveniment participă anual întreaga familie regală britanică. Parada se desfășoară între Palatul Buckingham și Horse Guards Parade, în apropiere de Whitehall.

La „Salutul Culorilor” participă anual 1.400 de militari, cu 200 de cai și 400 de muzicanți. Parada este un eveniment cu tradiție a regimentelor britanice de infanterie, încă din secolul al XVII-lea. De asemenea, din 1748, „Salutul Culorilor” marchează și ziua de naștere a Reginei. Parada are mereu loc în a doua sâmbătă din luna iunie. În audiență, se află mereu familia regală, oaspeți de rang înalt, dar și publicul larg. Ceremonia este difuzată în direct de BBC în Marea Britanie, dar și în alte țări, precut Germania și Belgia. 

 

Citește și

Donald Trump a jignit-o pe Meghan Markle! Ce cuvânt urât a folosit

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

Loading...

Citește și

  • printul haryy și meghan markle

    Meghan Markle nu este prea apreciată în rândul prietenilor soțului ei. Conform documentarului ”Meghan și Harry plus unu” difuzat de CBS Actrița de 37 de ani nu este acceptată în anturajul Prințului Harry pentru că ”îl ține prea din scurt, îi face programul și îi controlează viața”. Apropiații sunt îngrijorați pentru că de când a apărut Meghan în viața lui Harry, acesta s-a răcit mult față de ei.

  • Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți și la sucrt timp de la aflarea veștii presa a titrat faptul că nașii băiatului ar fi chiar George și Amal Clooney.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1