Donald Trump a jignit-o pe Meghan Markle! Ce cuvânt urât a folosit

donald-trump-meghan-markle.jpg

Donald Trump și Meghan Markle
Donald Trump a vorbit urât despre ducesa de Sussex
Foto: Getty

Donald Trump a jignit-o pe Meghan Markle, într-un interviu recent. Ducesa de Sussex a spus înainte de alegerile prezidențiale că va părăsi Statele Unite ale Americii dacă acesta ajunge președinte, lucru care s-a și întâmplat. Fosta actriță americană a mai spus că Trump este un misogin incurabil și că discursul său îndeamnă la ură.

Într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, Donald Trump a spus că nu știa de faptul că Meghan Markle a spus toate aceste lucruri despre el.

„Nu știam asta. Ce pot să spun? Nu știam că este obraznică!”, a declarat președintele Statelor Unite ale Americii. Donald Trump a vrut să menționeze și că este „extrem de iubit” în Marea Britanie, în ciuda protestelor masive care au avut loc anul trecut, în timpul vizitei lui pe meleagurile Regatului Unit.

Donald Trump se întâlnește cu familia regală luni

Săptămâna viitoare, Trump se pregătește de o nouă vizită oficială, fiind anunțat alte proteste uriașe din această cauză. Acesta își începe vizita oficială luni (3 iunie), atunci când va întâlni familia regală britanică, inclusiv pe Regina Elisabeta. Proaspăta mămică Meghan Markle va lipsi. Întrebat despre ce crede de faptul că Meghan Markle a spus că se mută din S.U.A dacă iese el președinte, acesta a declarat că: „De fapt, multă lume se mută aici, în State”. După aceea, Trump și-a schimbat discursul într-unul mai pozitiv și a spus că Meghan Markle va fi o prințesă foarte bună. 

„Sunt sigură că se va descurca excelent. Sper să îi meargă bine”, a mai spus Donald Trump. 

 

Citește și

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1