Kate Middleton nu vrea să repete greșelile prințesei Diana! Detaliul care le diferențiază enorm

Ultima actualizare:
Kate Middleton se inspiră deseori din ținutele Dianei
Kate Middleton se inspiră deseori din ținutele Dianei

Încă de la început, Kate Middleton a fost comparată cu prințesa Diana. Ducesa de Cambridge s-a cuplat cu prințul William la începutul anilor 2000, iar presa britanică a asemănat-o constant cu ducesa de Wales, însă se pare că ea nu și-a dorit niciodată să repete greșelile celei pe care publicul o numea „Prințesa Inimilor”.

De-a lungul anilor, Kate Middleton i-a adus mai multe omagii soacrei sale, prin intermediul vestimentației inspirate din stilul regretatei ducese de Wales, dar și prin faptul că i-a purtat bijuteriile la cele mai importante evenimente regale. Cu toate acestea, ducesa de Cambridge a fost foarte atentă în ceea ce privește alegerile pe care le-a făcut, pentru a nu ajunge ca Prințesa Diana. Se pare că Middleton și-a propus să nu își eclipseze niciodată soțul, așa cum o făcea mama lui William cu Charles. 

„Înaltă și slabă ca Diana, Kate este, fără doar și poate, regală din toate punctele de vedere. Ea pare încrezătoare în sine și, mai presus de toate, fericită! În comparație cu Diana, al cărei scop era să fie rebela familiei regale și să nu urmeze nicio regulă, Kate Middleton a aderat protocolului impus de statutul pe care l-a câștigat. Ea i-a ascultat pe consilierii lui WIlliam și l-a susținut pe soțul ei în tot, însă nu l-a eclipsat niciodată. Unul dintre defectele prințesei Diana a fost faptul că l-a pus în umbra ei pe Charles. Kate nu a vrut să facă aceeași greșeală”, se arată într-un articol Vanity Fair, potrivit express.co.uk


    Kate Middleton se inspiră deseori din ținutele DianeiFoto: Getty
Kate Middleton se inspiră deseori din ținutele DianeiFoto: Getty

„Diana și-ar fi dat seama cât de potrivită este Kate pentru William”

Kate Middleton a explicat într-un interviu acordat lui Tom Bradby că intenția ei a fost, încă de la început, să îl urmeze pe soțul ei. Editorul șef al revistei „Majesty”, Ingrid Seward, a susținut recent că prințesa Diana ar fi apreciat-o pe Kate Middleton și și-ar fi dat seama „cât de potrivită este pentru William. Cred că i-ar fi fost foarte dragă prințesei Diana, pentru că face totul așa cum trebuie și este și superbă!”.

Citește și

Ce titlu va purta Kate Middleton după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Ce i-a spus Regina lui Kate Middleton când a văzut-o îmbrăcată așa. Replica lui William

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net