Ce titlu va purta Kate Middleton după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton, prinţul William

Kate Middleton şi prinţul William par foarte supăraţi unul cu altul
Kate Middleton şi prinţul William sunt căsătoriţi din 2011
Foto: GuliverGetty Images

Kate Middleton, soţia prinţului William, va deveni prinţesă de Wales după moartea Regina Elisabeta a II-a, în ciuda blestemului care a lovit-o pe fosta prinţesă de Wales, Diana. Acest lucru se va întâmpla când prinţul Charles va urca pe tron, iar prinţul William va deveni moştenitor al tronului.

Kate Middleton (37 de ani), soţia prinţului William (36 de ani), va deveni prinţesă de Wales, după ce bunica soţului său, Regina Elisabeta a II-a (93 de ani), va muri. William va moşteni averea tatălui său, prinţul Charles, de 1 miliard de lire sterline, şi titlul de duce de Cornwall. Însă experţii spun că Charles îi va transfera lui William şi titlul de prinţ de Wales. Titlul nu se oferă automat, este mai mult onorabil, dar are o mare semnificaţie pentru Kate. Dacă William devine prinţ de Wales, ea va prelua automat titlul de prinţesă de Wales. Acest titlu a fost purtat de prinţesa Diana, decedată în în 1997, la numai 36 de ani. Camilla (71 de ani), soţia prinţului Charles, nu a putut lua acest titlu, fiindcă i-a fost mai întâi amantă. Numai 22 de persoane au deţinut titlul în istorie. Ultimul este Charles, care a devenit prinţ de Wales la 10 ani.

Ce i-a spus Regina lui Kate Middleton când a văzut-o îmbrăcată așa. Replica lui William

Kate Middleton este însărcinată? Imaginea care spune totul

Kate Middleton se luptă să-şi salveze căsnicia

Kate, soţia prinţului William, se luptă să îşi salveze căsnicia, în condiţiile unor diferende cu soţul său din spatele uşilor închise, susţine revista germană „Frau Aktuell . Ea ar vrea să aibă al patrulea copil, ca să egaleze numărul copiilor pe care i-a avut Regina Elisabeta a II-a. Însă prinţul William continuă să-i interzică a mai rămâne însărcinată. Cel puţin aşa susţine o sursă din anturajul lor citată de publicaţia germană. Revista „In Touch” adaugă de asemenea că prinţul William nu vrea să-şi mărească familia. Kate se teme că soţul ar putea-o înşela şi ar fi apelat la sora ei, Pippa, să o ajute pentru a îndepărta orice femeie ar încerca să se apropie de acesta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1