Kate Middleton, gafă vestimentară de proporții. A purtat bluza Gucci invers

kate-middleton-bluza.jpg

kate middleton intr-o bluza mov
Kate Middleton a purtat o bluză Gucci cu fața-n spate
foto: Profimedia

Kate Middleton a făcut o gafă vestimentară de proporții miercuri la Londra, la un eveniment cu asociațiile care sprijină familiile cu copii. Ducesa a ales o combinație foarte șic, bluză vaporoasă cu pantaloni evazați, numai că, la o privire mai atentă s-a văzut clar că bluza a fost pusă invers, cu fața în spate.

Să fi fost Kate prea obosită, având în vedere că trebuie să se descurce cu trei copii mici, sau a purtat bluza Gucci intenționat cu nasturii în față, pentru un efect clasic?

Un lucru e cert, fanii au remarcat imediat că bluza mov cu fundă amplă la gât avea nasturii în față, și nu în spate, așa cum este ea prezentată pe site-urile care o comercializează.

bluza-gucci.jpg

bluza gucci mov
Așa este prezentată pe site-urile de retail bluza Gucci purtată de Kate Middleton
foto: Net-a-porter.com

 

Iar faptul că nasturii de la manșete erau în interior, și nu în exterior, ca la orice cămașă, arată că, într-adevăr, bluza a fost purtată greșit. Probabil că ducesa a mizat pe faptul că funda este suficient de amplă ca să mascheze nasturii.

kate-middleton-bluza-mov.jpg

kate middleton imbracata cu bluza mov si pantaloni negri
Funda amplă nu a reușit să mascheze nasturii bluzei, iar acest detaliu a dat-o de gol pe ducesă
foto: Profimedia

 

Pe site-urile de retail, bluza Gucci, din tripluvoal de mătase, se vinde în două nuanțe, mov și verde, cu 1.300 de dolari.

Ducesa a purtat bluza cu pantaloni negri evazați de la Jigsaw, pantofi cu tocul pătrat și o geantă de mână frez.

Kate Middleton și Meghan Markle au îngropat securea războiului

Cu numai o zi înainte ducesa de Cambridge a făcut furori la slujba de la Westmister Abbey, de Ziua Commonwealth, într-un pardesiu roșu aprins Catherine Walker. A fost un moment special pentru fanii familiei regale britanice, care au consemnat împăcarea celor două cumnate, Kate și Meghan, care s-au îmbrățișat afectuos în văzul tuturor.

 

Citește și:

Kate Middleton, făcută praf! Are sânii lăsați și este lipsită de forme

Kate Middleton nu are fițe regale! Ce gest a făcut, deși era îmbrăcată într-o rochie de 2.500 $

Loading...

Citește și

  • Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a apărut recent în public purtând o ținută care, la prima vedere, i-a dus pe admiratorii acesteia cu gândul la ținutele purtate de Meghan Markle, cumnata sa. Experții vestimentari nu au întârziat să-și expună punctul de vedere, stabilind dacă soția Prințului William se inspiră, într-adevăr, de la Meghan, atunci când își alcătuiește outfit-urile.

  • Kate Middleton i-a impresionat din nou pe admiratorii Casei Regale Britanice, după ce în cadrul unei recepții organizate de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, Ducesa de Cambridge a purtat pe cap tiara preferată a Prințesei Diana, regretata mamă a soțului său, Prințul William.