Kate Middleton este însărcinată? Imaginea care spune totul

kate-middleton.jpg

Kate Middleton
Kate Middleton are trei copii
Foto: Getty

Simpatizanții familiei regale așteaptă cu nerăbdare cel de-al patrulea copil al lui Kate Middleton cu prințul William. De câteva luni, presa britanică vuiește de zvonuri privind o posibilă sarccină secretă a Ducesei.

Ducii de Cambridge au împreună trei copii adorabili, George (5 ani) Charlotte (3 ani) și Louis (11 luni). Potrivit unor surse apropiate de familia regală britanică, Kate Middleton nu a vrut să vorbească despre aceste zvonuri, însă mulți au văzut anumite „semne” în ultima perioadă. Cu toate acestea, ea a fost văzută recent sărbătorind cu o halbă de bere, la parada de Sfântul Patrick, relatează The Daily Express. Mulți cred că faptul că a consumat alcool înseamnă că nu este însărcinată și că zvonurile nu au fost bazate pe realitate.

Răspunsul amuzant pe care l-a dat Kate Middleton când oamenii au întrebat-o dacă e însărcinată

kate-middleton-st-patricks-day.jpg

kate middleton
Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit Sfântul Patrick în Irlanda
Foto: Getty

 

Pe perioada celor trei sarcini, Kate Middleton nu a consumat niciodată alcool, chiar dacă se afla la un dineu oficial sau într-o vizită importantă. Gravidele nu au voie să bea alcool pe timpul sarcini, deoarece acesta va trece cu ușurință bariera placentară și va ajunge la copil prin vasele din cordonul ombilical. 

Aflată în Irlanda alături de soțul ei, mulțimile de oameni au întrebat-o pe Kate Middleton dacă urmează să vină pe lume cel de-al patrulea copil. 

„Cred că William ar fi puțin îngrijorat”, le-a răspuns ducesa de Cambridge. 

Oamenii sunt extaziați și cu privire la venirea pe lume al primului copil al ducilor de Sussex. Meghan Markle urmează să nască la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lui mai. 

 

Citește și

Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Dieta lui Kate Middleton. Cum se menține în formă ducesa de Cambridge: nu sare niciodată peste desert

 

Loading...

Citește și