Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

printul-harry-meghan-markle.jpg

Prințul Harry și Meghan Markle
Meghan Markle și-ar fi dorit să poarte coroanele din colecția familiei regale, însă nu a fost lăsată de tatăl lui Harry
Foto: Getty

Meghan Markle și-a dorit să poarte o coroană din colecția familiei regale britanice la o vizită oficială în Fiji, în luna octombrie a anului trecut, însă prințul Charles nu a lăsat-o. Acesta s-ar fi temut că fosta actriță americană ar arăta prea extravagant și că lumea o va critica pentru alegerea făcută.

În aceeași seară, la Buckingham Palace, Kate Middleton a purtat o coroană cu perle și diamante, care i-a aparținut regretatei Prințesa Diana. Ducesa de Sussex își dorea foarte tare să împrumute una dintre superbele coroane din colecția familiei, însă nu a fost lăsată. Acest lucru a alimentat zvonurile conform cărora Meghan Markle este discriminată de familia regală.

„Meghan nu a înțeles acest lucru (faptul că nu trebuie să poarte coroana n.r) pentru că este un rol nou pentru ea. Prințul Charles i-a spus că nu ar fi adecvat. I-a spus-o într-o manieră elegantă”, a declarat o sursă apropiată de familia regală britanică, potrivit  Daily Mail

kate-coroana.jpg

Kate Middleton
Kate Middleton obișnuiește să poarte des coroanele din colecția familiei regale britanice
Foto: Getty

Meghan Markle a purtat o coroană doar în ziua nunții ei

meghan-harry-fiji.jpg

Meghan și Harry
Meghan Markle și prințul Harry, la un dineu oficial în Fiji
Foto: Getty

 

Absența coroanei a atras atenția, atunci când Meghan Markle a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare albastru regal, la dineul găzduit de președintele Fiji, Jioji Konrote. Asta mai ales pentru că în aceeași zi, Kate Middleton s-a afișat cu o coroană superbă, ce i-a aparținut mamei lui William și a lui Harry.

Ducesa de Sussex a purtat o coroniță din diamante la nunta ei cu prințul Harry, în mai 2018, dar de atunci nu s-a mai afișat cu o astfel de bijuterie. În schimb, ducesa de Cambridge optează destul de des pentru coroane, dar și pentru alte bijuterii din celebra colecție regală. Preferatele ei sunt cele purtate de Prințesa Diana

 

meghan-markle-nunta-harry.jpg

Nunta lui Meghan cu Harry
Meghan Markle a purtat o coroană în ziua nunții ei
Foto: Getty

Prințul Charles se ocupă de planul oficial al vizitelor regale în străinătate

Prințul Charles este cel care plănuiește călătoriile familiei regale în străinătate, întrucât în 2015 Regina Elisabeta a refuzat să mai plece din țară. Ducele de Wales are experiență, după zecile de vizite oficiale făcute în toate colțurile lumii, astfel că știe cum să-și instruiască fii.

„Prințul Charles a călătorit în numeroase dintre aceste locuri, așa că știe ce sfaturi să le dea celorlalți membri ai familiei regale”, a mai declarat un apropiat al ducilor.

 

Citește și

Kate Middleton o imită pe Prințesa Diana! Britanicii sunt vrăjiți 

Meghan Markle, noua prințesă Diana? Tacticile de PR pe care le utilizează ducesa au fost „inventate” de mama lui Harry

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1