Harry va participa la înmormântarea Prințului Philip. Va fi obligat să stea în carantină când ajunge la Londra

printul-harry-printul-philip.jpg

Prințul Harry a fost foarte atașat de bunicul lui, Prințul Philip
foto: AFP
Citeste tot despre: 

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, care a murit vineri dimineață (9 aprilie), la 99 de ani. Meghan Markle însă nu va veni alături de el, datorită faptului că este gravidă și nu e indicat să călătorească, mai ales în condiții de pandemie. Însă mai există o problemă: cea a carantinei. Cel mai probabil,Harry va fi obligat să se autoizoleze pentru 5 zile.

Acesta va fi prima lui vizită în țara natală de când el și Meghan au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în America de Nord, acum un an. De atunci, el nu și-a mai văzut familia față în față.

Conform mirror.co.uk, Harry a luat deja legătura cu mai multe rude, inclusiv tatăl său Charles, pentru a vedea cum poate să revină la Londra în timp pentru înmormântare. Se pune încă problema carantinei, de cinci zile, la care ar putea fi supus Harry. 

De altfel, atunci când bunicului lui a fost internat luna trecută, după o infecție și o operație la inimă, Harry a avut un avion privat în standby pentru a-l duce acasă în cazul în care Philip ar fi murit. 

Harry și Meghan au transmis un mesaj pentru Prințul Philip prin intermediul site-ului lui Archewell. ”În memoria Alteții Sale Regale Ducele de Edinburgh. 1921-2021. Îți mulțumim pentru tot. Îți vom duce dorul”, este mesajul publicat pe site. Tot restul conținutului a fost retras. 

Citește și:

Cele mai mari gafe ale prințului Philip, care au pus în încurcătură familia regală britanică

Prințul Philip a murit. Povestea bărbatului care a renunțat la titluri pentru o viaţă închinată iubirii

 

Loading...