Harry, discurs emoționant în fața a mii de tineri! Moment inedit: «O aduc pe soția mea cu forța pe scenă!»

Ultima actualizare:

    Prințul și-a adus soție pe scenă, la un eveniment recentFoto: Getty
Prințul și-a adus soție pe scenă, la un eveniment recentFoto: Getty

Prințul Harry (34 de ani) a ținut un discurs la Wembley arena, în fața a 12.000 de elevi. El a avut parte și de susținerea soției sale, Meghan Markle (37 de ani)

Prințul Harry a criticat generațiile anterioare, dar discursul lui a avut și o notă pozitivă. Acesta a lăudat noua generație și a precizat că este cea mai implicată din istorie, potrivit Daily Mail. Cu toate acestea, prințul Harry i-a atenționat pe adolescenți că au nevoie de mai multă interacțiune directă, în favoarea relațiilor de pe internet, dacă vor să schimbe lumea într-un mod relevant.

Prințul Harry a chemat-o pe Meghan Markle pe scenă

Publicul a fost încântat să o vadă pe Meghan Markle
Publicul a fost încântat să o vadă pe Meghan Markle

De asemenea, au fost critici și la adresa generațiilor trecute. Harry crede că acestea au fost închise la minte, le-a lipsit pozitivitatea și au fost incapabile să se adapteze la nou. Acest discurs a fost ținut cu ocazia WE Day, care celebrează implicarea tinerilor în probleme sociale.

Adolescenții au avut parte și de un moment surprinzător. Publicul a început să strige de bucurie când prințul Harry a anunțat că: „Acum îmi voi aduce soția cu forță pe scenă!”. Megan Markle l-a ascultat și a fost o surpriză plăcută pentru toată lumea, mai ales că ea nu își anunțase prezența la eveniment. 

 «Soția mea îmi aduce mereu aminte de citatul ei favorit din Martin Luther King Jr: „Întunericul nu poate fi alungat de întuneric. Numai lumina poate face asta. Ura nu poate fi alungată cu ură, doar iubirea poate face asta.” Optimismul vostru este o sursă de inspirație. Voi vedeți oportunități, acolo unde ceilalți văd obstacole. Voi căutați soluții, acolo unde ceilalți se concentrează doar pe probleme», a mai spus prințul Harry. 

Când naște Meghan Markle

Toată lumea așteaptă venirea celui mai nou membru al familiei regale, dar Palatul Buckingham nu a anunțat niciodată oficial când naște Meghan Markle. Deși familia regală britanică nu comunică niciodată sexul și data exactă a nașterii bebelușilor. Ducesa de Sussex nu a ținut tocmai cont de această regulă. Nașterea primului copil al Prințului Harry și al soției sale este așteptată la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai. Cea care s-a dat de gol a fost chiar Meghan Markle, care a răspuns curiozităților fanilor veniți la Birkenhead, în urmă cu câteva luni. Cuplul regal a primit și o mulțime de cadouri pentru copil. Oamenii o consideră pe Meghan noua prințesă Diana, pentru că este foarte apropiată de public și deseori încalcă etichetele extrem de riguroase impuse de familia regală britanică.

Citește și

Meghan Markle, noua prințesă Diana? Tacticile de PR pe care le utilizează ducesa au fost „inventate” de mama lui Harry

Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle: „Nu e nicio Prințesa Diana. Și-a abandonat familia ca pe un sac de cartofi!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net