Meghan Markle, noua prințesă Diana? Tacticile de PR pe care le utilizează ducesa au fost „inventate” de mama lui Harry

Ultima actualizare:
Meghan Markle este însărcinată în 6 luni
Meghan Markle este însărcinată în 6 luni

Meghan Markle a fost în centrul atenției zilele trecute, când revista People a publicat un articol despre adevărul relației dintre ea și tatăl ei, Thomas. Cinci prietene au declarat publicației că le este teamă pentru sarcina fostei actrițe americane, care ar fi extrem de afectată de comportamentul părintelui ei.

Unele tabloide britanice cred că astfel de „tactici” au fost folosite prima oară de Prințesa Inimilor. Și Diana avea echipe de PR puternice care puteau juca pe degete opinia publică.

Tabloidul britanci The Sun a titrat, vineri (8 februarie): Meg preia controlul! Nonconformista Meghan Markle este noua Diana cu tactici de PR, instruirea prietenilor despre  „adevăr” și împotrivirea protocoalelor de la Palat”. Publicația susține că ducesa de Sussex încearcă să devină noua prințesa Diana și să manipuleze mass-media în favoarea ei. 

Meghan Markle sfidează regulile și indicațiile primite de la familia regală, lucru pentru care era foarte cunoscută și Prințesa Diana. Mai mult, în anii '80-'90, mama lui Harry obișnuia să-și instruiască și ea prietenii să vorbească în presă, pentru a întoarce anumite povești în favoarea ei. 

„Diana vorbea cu jurnaliștii ei preferați sau își făcea prieteni strategici, precum Carolyn Bartholomew, care a avut rolul de a-i spune secrete lui Andrew Morton pentru cartea lui. Le spunea dinainte fotografilor unde să vină, în momentele în care arăta bine, pentru a ieși perfect chiar și în pozele de paparazzi. Îi anunța pe fotoreporteri unde să vină la evenimente cariabile secrete.”, a declarat Ingrid Seward, redactorul-șef al revistei Majesty.

Cum a acționat Meghan Markle


    Meghan Markle este însărcinată în 6 luniFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle este însărcinată în 6 luniFoto: GuliverGetty Images

Meghan Markle a fost instruită să nu îi răspundă public tatălui ei. Supărată pe „ordinele de la Palat”, fosta actriță și-a instruit cinci prietene, care i-au spus povestea în revista americană People. 

„Tată, mi-ai frânt inima. Te iubesc. Am un singur tată, dar te implor! Nu mă mai victimiza în presă. Doar așa ne vom putea repara relația”, i-ar fi scris Meghan Markle tatălui ei. Apropiații ducesei au declarat pentru revista People că Thomas Markle i-a răspuns fiicei lui și i-a cerut să facă o ședință foto cu ea.

„Cred că se va simți întotdeauna devastată de ceea ce i-a făcut tatăl ei”, au declarat prietenele fostei actrițe americane. De asemenea, apropiații ducesei spun că ea nu s-a certat niciodată cu Kate Middleton și că totul a fost inventat de mass-media. 

Prietenele au răspuns în locul ei

Cinci prietene apropiate de Meghan Markle, care și-au dorit să-și păstreze anonimatul, au declarat presei britanice că se tem pentru sănătatea ducesei. Ele cred că cearta cu tatăl ei îi poate afecta sarcina lui Meghan Markle. Soția prințului Harry a fost extrem de supărată de răspunsul tatălui ei, care i-a cerut să facă o ședință foto împreună și să apară în presă.

„Asta e opusul a ceea ce îmi doresc. Îți spun clar că nu mai vreau să comunicăm prin intermediul presei și tu îmi ceri fix asta. Ai înțeles ceva din tot ce am zis?”, ar fi reacționat Meghan la răspunsul dat de tatăl ei.

„Ne facem griji că toate lucrurile acestea îi vor afecta copilul!”

„Ne facem griji că toate lucrurile acestea îi vor afecta copilul. Ce se întâmplă cu tatăl ei, tot stresul provocat de ceea ce se scrie în presă despre ea i-ar putea afecta negativ sarcina. Este greșit ca cineva să treacă printr-o traumă emoțională de acest gen”, au mai spus apropiații lui Meghan.

De la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, care a avut loc în mai 2018, Thomas a vorbit cu presa de mai multe ori. Bărbatul nu a luat parte la eveniment și a susținut că fosta actriță americană nu l-a mai băgat în seamă de când a devenit parte din familia regală britanică. El și-a criticat fiica pentru refuzul de a vorbi cu el: „Am fost foarte supărat că m-a scos e tot din viața ei”.

Cu toate acestea, prietenii lui Meghan Markle susțin că Thomas știe cum să o contacteze pe fiica lui și o poate face oricând, însă alege să mintă și să se victimizeze prin presă.

„Știe cum să o contacteze. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat niciodată, dar el nu a sunat niciodată. Nici măcar nu i0a dat vreun mesaj. Meghan nu l-a tratat niciodată așa. Pentru că este fiica lui, îi este milă de el, în pofida a ceea ce s-a întâmplat”, au declarat apropiații ducesei.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net