Cum sunt îngropați morții nerevendicați la Milano. ”Nu este vorba despre o groapă comună”

sicriu-milano.jpg

sicriu milano
Morții nerevendicați au fost îngropați într-un loc special în cimitirul Musocco din Milano
foto: EPA

Orașul Milano din Italia, unul dintre cele mai afectate de noul coronavirus, a început să îngroape trupurile victimelor nerevendicate de rude. Zeci de gropi au fost săpate într-o secțiune specială a cimitirului Musocco.

”Nu este vorba despre o groapă comună, ci despre un spațiu destinat cu totul acestor oameni care, din păcate, au murit fără a a vea pe cineva lângă ei”, a explicat Roberta Cocco, responsabilul cu serviciile funerare și cimitirele din capitala Lombardiei.

Joi au fost înmormântate primele 61 de victime ale noului coronavirus ale căror trupuri neînsuflețite nu au fost revendicate de rude.

Peste 25.000 de morți în Italia, de la debutul epidemiei

Miercuri, Italia a înregistrat 437 de noi decese provocate de Covid-19, numărul total al morților ajungând astfel la 25.085. Numărul de îmbolnăviri a scăzut însă, pentru a treia zi la rând, totalul fiind de 107.699.

În acest context, autoritățile italiene se pregătesc pentru ”faza a doua”, în care urmează să fie relaxate măsurile drastice de izolare impuse începând cu 9 martie. Data avansată pentru începerea relaxării este 3 mai, iar guvernanții discută în aceste zile cu partenerii regeionali pentru repornirea progresivă a activității economice.

Citește și:

Asistent român la ATI, în Milano: ”Am văzut cum mureau efectiv, nu mai aveam loc la morgă, îi puneam pe jos”

LIVE CORONAVIRUS. Spania are peste 22.000 de morţi după trei zile de creştere. SUA, 1.738 de decese în 24 de ore

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1