Cinci români și-au pus soțiile să facă sex pe bani în Franța. Cum funcționa rețeaua de prostituție

Ultima actualizare:

    Femeile își dădeau întâlnire cu clienții într-un apartament închiriat prin Airbnbfoto: Shutterstock
Femeile își dădeau întâlnire cu clienții într-un apartament închiriat prin Airbnbfoto: Shutterstock

Polițiștii au descoperit o rețea inedită de prostituție la Meaux, o localitate aflată la 40 de kilometri distanță de centrul Parisului. Cinci români, provenind din două orașe din Moldova, și-au pus soțiile să facă sex pe bani și au realizat împreună un adevărat ”tur al Franței”. Ei au reușit să câștige astfel între 5.000 și 7.000 de euro pe lună, din februarie 2018.

Rețeaua de proxenetism a fost dată în vileag printr-un apel anonim, care a alertat autoritățile în legătură cu activitatea dintr-un apartament închiriat prin Airbnb, transmite actu.fr. Astfel, doi dintre cei cinci bărbați de naționalitate română au putut fi prinși și trimiși în judecată la 18 februarie 2021.

Denunțul a fost făcut în septembrie 2019, iar verdicitatea informațiilor a fost confirmată de anunțurile publicate în perioada respectivă pe site-urile de profil.

Polițiștii din Meaux au pus sub supraveghere apartamentul cu pricina și au putut constata prezența a două femei și unui aflux regulat de vizitatori. Doi clienți abordați la ieșirea din imobil au confirmat natura activității desfășurate în apartamentul închiriat.

Citește și:

Proxeneta celebrităţilor, Madame Claude, a murit la 92 de ani

Cele cinci familii au făcut un adevărat tur al Franței

Autoritățile au extins cercetările și, în decembrie 2019, când locatarii lipseau, au instalat un sistem de ascultare în apartament. Astfel, polițiștii au descoperit că tinerele femei își ofereau serviciile în mai multe orașe din Franța. Un adevărat tur al Franței cu scopul de a oferi plăceri contra cost.

Anchetatorii au descoperit că era vorba despre cinci cupluri provenind din Moldova, România. Doi bărbați se ocupau cu problemele de organizare, iar cel puțin una dintre femei nu era de acord cu ce se întâmpla. ”Nu mai pot. Banii rămân la el, el ține toate socotelile. De 19 ani caut femei pentru el.”

În funcție de activitatea dintr-o lună, fiecare femeie câștiga între 5.000 și 7.000 de euro. Cei mai mulți bani erau trimiși în țară, la familiile din România. Anchetatorii estimează că este vorba despre cel puțin 175.000 de euro.

La sfârșitul lunii iunie 2020, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, în urma unui control rutier de rutină, iar partenerele lor de viață au fost audiate.

Citește și:

Peste jumătate dintre prostituatele din cel mai mare bordel din Europa sunt românce

Femeile ”au decis să se prostitueze ca să-și ajute familiile”

Bărbații au declarat în fața autorităților că decizia de a se prostitua le-a aprținut în totalitate partenerelor lor de viață, care au făcut asta ca să-și ajute familiile. În ceea ce-i privește, ei au declarat că sunt niște soți ”moderni, care respectă deciziile soțiilor”.

Judecătorii nu s-au lăsat însă impresionați de această apărare și au decis să-i trimită în pușcărie, pentru 36, respectiv 42 de luni. În plus, i-au pus să plătească o amendă de 10.000 de euro și le-au interzis să mai intre pe teritoriul Franței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net