Cum s-a schimbat atitudinea lui Harry faţa de Meghan de când aşteaptă un copil. Explicaţia experţilor

meghan-markle-printul-william

Printul Harry şi Megha Markle, fotografia oficiala de la anuntul logodnei
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor deveni părinţi în primăvara anului viitor
Foto: SplashNews

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt cel mai afectuos cuplu care face parte din Casa Regală a Marii Britanii. Încă de când s-au cunoscut nu s-au ferit să afişeze public mici semne de afecţiune, iar specialiştii în limbajul trupului au analizat îndeaproape mesajele pe care aceştia şi le transmit prin postura pe care o adoptă şi prin gesturile pe care le folosesc. Iată cum a evoluat relaţia lor de când ducesa de Sussex a anunţat că va aduce pe lume primul lor copil.

Experţii în limbajul trupului au dezvăluit faptul că există o schimbare esenţială în care cei doi interacţionează unul cu celălalt de când Casa Regală a anunţat faptul că ducele şi ducesa de Sussex vor deveni părinţi pentru prima dată în primăvara anului viitor. Aceştia au subliniat faptul că prinţul Harry este cel care şi-a modificat comportamentul mai mult decât soţia sa, relatează thesun.co.uk.

Harry a devenit mai protector cu soţia sa 

Ducele de Sussex, în vârstă de 34 de ani a fost mereu protector cu Meghan (37 de ani), dar experţii sunt de părere că atenţia pe care o acordă acesteia a crescut de când veştile potrivit cărora va deveni mamă au fost făcute publice. De la modul în care se ating până la felul în care se poziţionează unul faţă de celălalt, putem înţelege multe din atitudinea celor care vor deveni părinţi în curând.

harry-gest-de-priotectie-meghan-markle

harry aşază o mână pe mijlocul soţiei sale în semn de protecţie
De când Meghan Markle a anunţat că este însărcinată, Harry îşi manifestă protecţia cu fiecare vizită oficială
Foto:Getty

În multe dintre fotografii, Meghan nu doar că îl ţine de mână pe Harry, ci îi atinge antebraţul cu cealaltă mână liberă, ceea ce înseamnă că doreşte să fie încurajată, potrivit specialiştilor în limbajul trupului. Un alt exemplu de protecţie din partea lui Harry este modul în care aşaza o mână pe mijlocul soţiei sale atunci când ea urcă scările. De fiecare dată când Meghan poartă pantofi cu toc, prinţul Harry se uită foarte atent la paşii pe care aceasta îi face şi se asigură că are echilibrul necesar, ţinând-o strâns şi ferm de mână. 

În plus, fiul cel mic al prinţesei Diana a început să o imite pe Meghan în anumite privinţe, subliniază experţii. El îşi ţine braţul sprijinit de abdomen, aşa cum şi ducesa de Sussex a făcut-o în numeroase rânduri. 

harry-si-meghan-vizita oficiala

harry si meghan vizita oficiala
Harry şi Meghan interacţionază cu cei mici şi par să fie nerăbdători să îşi cunoascp fiul sau fiica
Foto:Getty

Cei doi intereacţioneză mai mult cu cei mici în vizitele oficiale 

Mai mult decât atât, faptul că prinţul Harry şi Meghan interacţioneză mai mult cu cei mici în timpul vizitelor oficiale, afişând o atitudine deschisă, simbolizează faptul că aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi la rândul lor. 

Loading...

Citește și