Ce romantic! Meghan Markle i-a ținut umbrela Prințului Harry în timpul unui discurs

meghan-markle-umbrela-printul-harry.jpg

meghan markle ii tine umbrela printului harry
Meghan Markle i-a ținut umbrela Prințului Harry în timp ce acesta le-a vorbit fermierilor dintr-o localitate din Australia
foto: Getty Images

De când au anunțat că vor deveni părinți, Meghan Markle și Prințul Harry sunt urmăriți cu atenție de toată lumea. Cum se îmbracă, cum se poartă unul cu celălalt, totul este analizat sub lupă. Iar Ducele și Ducesa de Sussex n-au dezamăgit până acum. Mai mult, Meghan a făcut un gest foarte romantic față de soțul ei, ținându-i umbrela în timpul unui discurs.

Aflați în Australia pentru primul lor turneu oficial de când sunt soț și soție, Meghan Markle și Prințul Harry sunt răsfățați de gazde, dar și de fotografi, care s-au străduit să surprindă cuplul în cele mai favorabile ipostaze.

Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Meghan Markle au făcut deliciul fanilor familiei regale britanice din toată lumea, însă cea mai recentă fotografie, cu ducesa ținându-i umbrela lui Harry, are toate șansele să câștige premiul de popularitate.

Vremea ploioasă nu i-a speriat pe cei doi, care s-au întâlnit cu fermierii din Dubbo, în cea de-a doua zi a turneului lor australian. Prințul Harry a ținut un discurs inspirațional remarcabil, sub o ploaie torențială, protejat de umbrela ținută de Meghan.

Când unul primarul localității s-a oferit să-i dea umbrela lui, Harry a glumit: ”E în regulă, o am pe soția mea!” A fost modul lui de a-și exprima recunoștința față de cei 15.000 de oameni care s-au adunat să-i salute pe cei doi miercuri.

meghan-markle-printul-harry-umbrela.jpg

meghan markle si printul harry sub umbrela
După ce și-a încheiat discursul, Prințul Harry a ținut el umbrela
foto: Getty Images

 

Meghan Markle i-a ținut umbrela Prințului Harry, Donald Trump și-a lăsat soția în ploaie

Gestul lui Meghan Markle este cu atât mai remarcabil, cu cât în cealaltă parte a lumii, cam în același timp, președintele SUA s-a remarcat printr-o indiferență totală față de prima doamnă, într-o situație asemănătoare.

Donald Trump se îndrepta spre elicopterul prezidențial împreună cu Melania, ținând în mână o umbrelă, ca să se protejeze de ploaie.  Pe drum însă, președintele american și-a amintit ceva și s-a întors spre jurnaliștii care-l însoțeau, cu tot cu umbrelă, fără să-și dea seama că astfel o lasă pe Melania în ploaie.

 

Citește și:

Cum și-a ascuns Meghan Markle sarcina la nunta Prințesei Eugenie. Semnele care au trădat-o

Prinţesa Diana ar fi fost mândră! Ce tribut i-a adus Meghan Markle

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1