Meghan Markle şi Prinţul Harry nu rezistă nici cinci ani împreună? Angajaţii lor nu le dau nicio şansă

Ultima actualizare:

    Căsnicia lui Meghan Markle cu Prinţul Harry nu e văzută cu ochi buni foto: Getty
Căsnicia lui Meghan Markle cu Prinţul Harry nu e văzută cu ochi buni foto: Getty

Meghan Markle nu are pace de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Deşi a avut o nuntă ca în poveşti, nu toată lumea e convinsă că vor avea o poveste de dragoste demnă de un basm. Se pare că angajaţii lor cred că cei doi vor rezista cel mult cinci ani.

Nu e prima dată când presa scrise că Meghan Markle nu e înghiţită de angajaţii Casei Regale. Demisiile pe bandă rulantă nu o ajută pe ducesa de Sussex, mai ales ultima, a bodyguardului ei, după doar şase luni. Conform unor surse, unii angajaţi sunt vădit anti-americani şi nu sunt deloc bucuroşi că trebuie să lucreze pentru "o fostă actriţă de televiziune şi nu pentru Regina Elisabeta", notează mirror.co.uk. Ei mai cred că Harry ţinţeşte mai sus decât e nevoie şi că cei doi vor divorţa în cinci ani. 

Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat după doar şase luni

De altfel, în trecut, s-a spus că Meghan e numită "Meghan cea dificilă" şi că cerinţele ei fac zile fripte anagajaţilor. Însă se pare că nu acesta e motivul demisiei bodyguardului a fost mai degrabă legat de faptul că Meghan nu vrea să fie urmărită 24/7, nu vreun conflict între cele două. "Spre deosebire de cineva care a crescut în familia regală, Meghan simte asta ca o formă de constrângere. Era o actriţă faimoasă,dar tot putea să meargă unde îşi dorea şi avea libertate, spre deosebire de acum", au povestit surse din cadrul Casei Regale. 

Meghan Markle nu se înţelege nici cu Kate Middlteon şi Prinţul William

Meghan Markle ar fi în conflict şi cu Kate Middleton şi Prinţul William. Ducesa de Cambridge chiar nu a invitat-o pe cumnata sa la ziua de naştere de pe 9 ianuarie, iar Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă în repetate rânduri. Jurnalista Carole Malone a povestit că ducesa de Cambridge se simte ameninţată de Meghan. "Kate e trandafirul englez prin excelenţă. A fost la şcoli private, nu e o feministă convinsă ca Meghan, nu e vocală. Meghan însă e cu totul alt timp de femeie. Părinţii ei sunt divorţaţi, iar Meghan a trebuit să lupte pentru tot ce are", a declarat jurnalista. 

William, pe de altă parte, nu ar fi mulţumit de alegerea făcută de Harry, de a se căsători cu Meghan. Totul a început de când Harry a anunţat că s-a logodit cu fosta actriţă de 37 de ani. Ducele de Sussex s-ar fi supărat pentru că William nu a fost primitor cu Meghan, iar Prinţul Charles a fost obligat să intervină.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net