Ce îndrăgostit e Prințul Harry de Meghan Markle! Privirea lui spune tot!

Prințul Harry și Meghan Markle i-au luat pe australieni prin surprindere și au făcut o plimbare prin Hyde Park, în Sidney. Trecătorii au fost luați prin surprindere iar cuplul regal a fost rapid înconjurat de o mulțime de oameni, forțele de ordine chinuindu-se din răsputeri ca să îi protejeze pe Meghan și pe Harry.

Cei doi s-au îmbrăcat lejer și s-au îmbarcat, apoi, la bordul unui vapor din Sydney Harbour cu destinația Insula Cockatoo, acolo unde avea loc o cursă de mașinuțe teleghidate din cadrul Jocurilor Invictus. 

Harry și Meghan au purtat tricouri polo cu însemnele Jocurilor Invictus. Ducesa a avut peste tricou un sacou alb de la Altuzarra 'Acacia' care valorează 6.845 de lei și a mai purtat o pereche de jeanși negri marca Mother și a încălțat o pereche de pantofi cu toc Tabitha Simmons 'Millie' care valorează aproximativ 4.000 de lei. 

Prințul s-a purtat afectuos cu Meghan, a ținut-o de mână și a privit-o tot timpul cu dragoste pe toată durata evenimentului. 

Loading...
 
 

Citește și

  • meghan markle ii tine umbrela printului harry

    De când au anunțat că vor deveni părinți, Meghan Markle și Prințul Harry sunt urmăriți cu atenție de toată lumea. Cum se îmbracă, cum se poartă unul cu celălalt, totul este analizat sub lupă. Iar Ducele și Ducesa de Sussex n-au dezamăgit până acum. Mai mult, Meghan a făcut un gest foarte romantic față de soțul ei, ținându-i umbrela în timpul unui discurs.

  • printul harry o tine de mana pe meghan markle in timpul vizitei din australia

    Admiratorii Casei Regale britanice au remarcat, fără doar şi poate, că la toate ieşirile în public Prinţul Charles o ţine tot timpul de mână pe Meghan Markle. Specialiştii britanici în etichetă regală şi limbajul corpului au descoperit secretul acestei manifestări de tandreţe. Chiar dacă nu întotdeauna protocolul impune acest gen de apropiere corporală, prinţul în vârstă de 34 de ani se încăpăţânează să îşi şână strâns soţia lângă el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1