Ce nume va purta fiul Pippei Middleton

pippa-middleton-james-matthews-nume-fiu.jpg

pippa middleton si james matthews în mai 2018 la nunta printului harry
Pippa şi James Matthews au devenit părinţi. Britanicii sunt curioşi ce nume va purta fiul Pippei
Foto: Guliver/ Getty Images

Sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge a născut, luni, la un spital din Londra, un băieţel. Acesta este primul ei copil şi al soţului ei, milionarul James Matthews. Britanicii sunt curioşi ce nume va purta fiul Pippei Middleton.

Pippa Middleton (35 de ani), sora lui Kate, a devenit pentru prima oară mămică la începutul săptămânii. Ea a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, în 15 octombrie, la spitalul St. Mary din Londra. Acum, britanicii aşteaptă ca Pippa să dezvăluie ce nume i-a pus fiului ei.

Ce nume va purta fiul Pippei Middleton

Pippa Middleton s-a internat luni în Aripa Lido a spitalului St. Mary din cartierul Paddington, Londra. Tot aici i-a născut şi ducesa de Cambridge pe cei trei copii: George (5 ani), Charlotte (trei) şi Louis (5 luni).

pippa-middleton-kate-middleton-2011-londra.jpg

pippa middleton si kate middleton in 2011 la londra
Pippa este sora lui Kate Middleton, nevasta prinţului William
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Sora lui Kate Middleton a născut un băieţel de 3,6 kilograme, potrivit presei britanice. În comunicatul transmis de Palatul Kensington, “ducele şi ducesa de Cambridge au primit vestea cu multă bucurie şi sunt extrem de fericiţi pentru Pippa şi James”.

Micuţul a primit un nume, însă acesta nu a fost dezvăluit încă de fericiţii părinţi. Ziarele britanice însă se întrec în pronosticuri şi spun că favoritele ar fi Alexander, William şi Michael, ultimul fiind şi numele tatălui surorilor Middleton. Pe listă mai apar Joseph, Frederick, Thomas, Oliver, Peter, Ronald şi Spencer, potrivit express.co.uk. Pentru că Pippa este sora viitoarei regine a Marii Britanii, fiul ei va primi şi un titlu regal, chiar dacă nu are dreptul de succesiune la tron.

Pippa Middleton a fost la nunta prinţesei Eugenie împreună cu soţul James Matthews, deşi aşteaptă să nască. Evenimentul a avut loc vineri, 12 otombrie, iar Pippa a născut trei zile mai târziu.

Fiul Pippei Middleton va locui într-o vilă de 17 milioane de lire sterline

Fiul Pippei Middleton şi al afaceristului James Matthews va duce o viaţă lipsită de griji. Sora ducesei de Cambridge şi soţul ei locuiesc într-o vilă de 17 milioane de lire sterline din cartierul londonez Chelsea, pe care au renovat-o de curând pentru noul membru, scrie Eonline.

pippa-middleton-james-matthews-nunta-eugenie.jpg

pippa middleton si james matthews la nunta printesei Eugenie
Pippa Middleton a fost la nunta prinţesei Eugenie împreună cu soţul James Matthews, deşi aşteaptă să nască
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Locuinţa impresionantă are o nouă baie şi un dressing pentru bebeluş. Vila are sală de gimnastică, cinema şi şase dormitoare.

Pippa Middleton (36 de ani) şi milioanarul James Matthews (44 de ani) s-au căsătorit în 2017, la sfârşitul lunii mai. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica St Mark's din Englefield, Berkshire. Nunta a fost considerată evenimentul anului în Marea Britanie.

Loading...

Citește și