Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton, a născut!

Pippa Middleton, soţul James Matthews

Pippa Middleton, împreună cu soţul James Matthews la nunta prinţesei Eugenie
Pippa Middleton a fost la nunta prinţesei Eugenie împreună cu soţul James Matthews, deşi aşteaptă să nască
Foto: GuliverGetty Images

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut un băiețel! Aceasta a fost văzută intrând în maternitate luni 15 octombrie, împreună cu soţul său, James Matthews (43 de ani), care îi purta bagajele.

Sora lui Kate a născut un băieţel perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3,6 kilograme, potrivit presei britanice. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton (35 de ani), s-a internat în Aripa Lindo a spitalului St Mary's din cartierul Paddington al capitalei britanice.

Soţul său a însoţit-o purtând două genţi mari cu lucrurile necesare viitoarei mămici. Pippa era zâmbitoare la intrarea în maternitatea unde plăteşte 7.500 de lire sterline pe noapte. Tot aici au fost aduşi pe lume nepoţii ei, prinţii George, Charlotte şi Louis, născuţi de sora ei, Kate Middleton. Pippa şi soţul său, James Matthews, locuiesc într-o vilă de 17 milioane de lire sterline din Chelsea.

Ei au fost prezenţi la nunta prinţesei Eugenie, vinerea trecută, deşi aşteaptau ca bebeluşul lor să se nască de pe o zi pe alta. Pippa Middleton a povestit că a făcut meditaţie pentru a nu avea probleme în ultimele săptămâni de sarcină, pregătindu-se să devină mămică pentru prima oară. Pippa şi James Matthews s-au căsătorit anul trecut, în luna mai, iar acum au întâmpinat primul copil al cuplului.

Loading...