Fiul unui criminalist s-a spânzurat din dragoste

Ultima actualizare:

Andrei Rusu (18 ani), fiului unui criminalist de la Poliţia Bacău, a fost găsit spânzurat, ieri dimineaţă, în curtea casei bunicilor lui. El nu a lăsat nici un bilet prin care să-şi explice gestul, însă anchetatorii înclină să creadă că fusese dezamăgit în dragoste.

Tânărul a avut o discuţie telefonică cu prietena sa, elevă în clasa a IX-a, la Liceul Economic din Bacău.

Din surse apropiate fetei, aceasta l-ar fi anunţat că relaţia lor s-a terminat. Deprimat, Andrei a mers în curtea casei bunicilor săi, unde şi-a pregătit ştreangul.

 "Noi am audiat fata, dar nu putem face publică declaraţia ei. Putem însă afirma cu certitudine că este vorba de sinucidere", ne-a declarat Valerica Manole, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Măcinat de gânduri negre, un adolescent de 14 ani, din judeţul Mureş a decis să îşi ia viaţa.

Se pare că suferea enorm după mama lui care a murit în urmă cu zece ani, iar de tată oricum nu mai ştia nimic de ani buni. Băiatul a fost luat în îngrijire de matuşa lui, de când avea 4 ani.

Femeia l-a adoptat şi l-a iubit ca pe propriul ei fiu. Din data de 2 decembrie, de când se împliniseră 10 ani de la moartea mamei sale, băiatul era tot mai abătut şi îngândurat, spun rudele sale.

Luni, a refuzat să meargă la şcoală şi şi-a luat viaţa. Nu a lăsat nici un bilet de adio.

Mai citeşte:S-a omorât din dragoste pentru profa de română„Alex a făcut sex cu profesoara“, spune cel mai bun prieten al tânărului sinucigaş«Nu am făcut sex cu Alex, doar ne-am sărutat»Profa nu şi-a luat adio de la Alexandru

Iată alte cazuri de sinucideri în rândul adolescenţilor:Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste A vrut să moară pentru că părinţii vroiau să o mute de la liceu Buzău: Adolescent găsit spânzurat în pădureLa 16 ani, s-a spânzurat din dragoste

Există şi cazuri în care, terorizaţi de profesori, copiii recurg la gesturi extreme:S-a sinucis din cauza notelor«Acum vin, mamă!» Şi a sărit!Dezvăluiri şocante în cazul elevului care s-a sinucis din cauza notelor proasteBunicul elevului sinucigaş: «Vreau ca profesorul de matematică să nu mai predea!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net