Bunicul elevului sinucigaş: «Vreau ca profesorul de matematică să nu mai predea!»

Ultima actualizare:

Constantin Mustaţă (60 de ani), spune că nu se poate obişnui cu gândul că băieţelul de 11 ani, care îl însoţea la piaţă şi pe care îl ajuta la teme în fiecare seară, nu mai este.

„Moartea lui Remus mi-a lăsat un gol imens.Nu a fost un accident ", a mărturisit Constantin Mustaţă, bunicul lui Remus Niţoi.

În timp ce anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, bunicul lui Remus este convins că unicul vinovat de moartea copilului este profesorul Vlădoiu.

„Vreau ca profesorul de matematică să nu mai predea! Nu mai are ce căuta să predea unor copii. Am înţeles că inspectoratul îl va pune pe liber în decembrie. Aş vrea să-l întreb de ce nu a avut măcar curajul să vină să-i aprindă o lumânare nepotului meu? Copilul îmi spunea tot timpul că îi e groază de ora de matematică", a mai spus Constantin Mustaţă.

Profesorul are însă conştiinţa curată. „Copilul nu s-a sinucis din cauza notelor. Rudele au aruncat vina pe mine, dar le înţeleg durerea", a precizat Grigore Vlădoiu, profesorul de matematică al lui Remus.

S-a aruncat în gol de la etajul 10

Elevul Remus Niţoi din s-a învoit, la data de 17 noiembrie, de la ora de religie, spunând că vrea să plece la ţară. A aşteptat să se întunece, apoi s-a urcat pe blocul turn din vecinătatea şcolii şi s-a aruncat în gol de la etajul 10.

Mama copilului, Luiza Mustaţă (31 de ani) a declarat că fiul ei a recurs la acest gest, pentru că avea probleme la matematică, iar profesorul îi dădea numai note mici.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net