Subiecte Română Evaluare Naționala 2015: 'Genul Liric'

Ultima actualizare:

    Evaluarea Națională 2015 a fost susţinută de aproximativ 200.000 de candidaţifoto: ziaruldeiasi.ro
Evaluarea Națională 2015 a fost susţinută de aproximativ 200.000 de candidaţifoto: ziaruldeiasi.ro

Cu o seară înainte prima probă de la Evaluarea Națională 2015, magicianul Robert Tudor a avut o revelație în privința subiectelor care ar putea să fie date la examen. El însă a ascuns repede pronosticul pe care îl făcuse și a invocat un motiv destul de ciudat.

Evaluarea Națională 2015 a debutat astăzi cu prima probă la Limba și Literatura Română. Magicianul Robert Tudor, finalist la Românii au Talent și foarte cunoscut după ce a lansat pe internet filmulețul numit 'Call Baby', a făcut o previziune în privința subiectelor de la Evaluarea Națională 2015.

El a postat pe Facebook încă de duminică seara faptul că subiectul la Evaluarea Națională 2015 la Limba și Literatura Română va fi Genul Liric. După doar câteva minute a șters însă postarea, motivând că nu își dorește ca nota vreunui elev să depindă de predicția sa și i-a sfătuit pe toți să învețe din fiecare subiect.

Astăzi, de la ora 9 elevii claselor a 8-a din toată țara au primit subiectele Evaluării Naționale la Limba și Literatura Română și au la dispoziție doar 2 ore să le rezolve. Mâine vor susține proba la Matematică și vineri vor afla primele rezultate la Evaluarea Națională 2015.

În funcție de aceste note, elevii se vor putea înscrie la liceu. Elevii nu au fost motivați în ultimii ani să obțină note prea mari la Evaluarea Națională 2015 deoarece sunt admiși la liceu, în funcție de locurile rămase libere, chiar și cu o medie generală mai mică de 5.

Subiecte la Română la Evaluarea Națională 2015

Puteți consulta lista cu toate subiectele de la Evaluarea Națională din ultimii 5 ani AICI, pentru a vedea ce fel de cerințe au avut de îndeplinit elevii de gimnaziu.

În mod surprinzător, într-o culegere de Subiecte de Evaluarea Națională 2015 a fost găsit un exercițiu care includea un articol cu Monica Bîrlădeanu ce trebuia analizat. Mai mulți părinți s-au declarat oripilați de un asemenea subiect pentru Evaluarea Națională 2015 pentru Limba și Literatura Română.

Rezultate Evaluare națională 2015

BAC 2015 Subiecte matematică m1 și m2 și subiecte istorie

BAC 2015 Rezolvare subiecte Matematică M1 și M2

BAC 2015 Rezolvare subiecte Istorie

Bacalaureat 2015 subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net