În căutarea partenerului ideal? Iată 10 locuri unde-l găseşti!

Ultima actualizare:

1. Mănâncă în oraş

Tipii singuri şi ocupaţi nu au timp să gătească. De asta au nevoie de o iubită! Glumeam. Cu toate astea, atunci când sunt obosiţi şi înfometaţi după muncă, ei iau cina în restaurante.

Aşa că, dacă vrei să întâlneşti un bărbat, încearcă un restaurant nou, cel puţin o dată pe săptămână.

2. Du-te la sală

Sala este locul unde bărbaţii se duc pentru a scăpa de stres şi a rămâne în formă.

Dacă întâlneşti un bărbat la sală, poţi să vezi cum arată când e transpirat: dacă arată bine în haine sport, va arăta bine şi în haine normale. De asemenea, oamenii care fac exerciţii sunt şi mult mai fericiţi.

3. Ai grijă de animăluţul tău

Soarele e pe cer şi dragostea pluteşte în aer. Oamenii sunt afară şi se bucură de vreme. Profită de asta şi scoate-ţi căţelul la o plimbare în parc. Dacă nu ai un căţel, împrumută unul.

Mulţi bărbaţi consideră căţeii drept suflete pereche (cine altcineva să înţeleagă nevoia lor pentru lucrurile simple în viaţă?), asfel, dacă te vor vedea cu un căţel la plimbare, cel mai probabil vor intra în vorbă cu tine.

4. Repară lucruri

Pentru majoritatea femeilor, Hornbach este unul dintre cele mai urâte magazine din lume. Probabil ele ar prefera să stea într-o cutie de gheaţă decât să intre într-un depozit plin de scule.

Daaar, pentru bărbaţi, Hornbach e un fel de Mecca. Ei adoră să repare şi să construiască lucruri, aşă că astfel de locuri sunt pline de tipi.

5. Învaţă să iubeşti jucăriile

Bărbaţii iubesc jucăriile. La fel cum femeile iubesc prezentările de modă, aşa şi bărbaţii iubesc prezentările de jucării. Show-urile de maşini şi bărci sunt locuri unde mai mult ca sigur ai să găseşti tipi singuri.

6. Spală-ţi maşina

E foarte bine ştiut că bărbaţii adoră maşinile. Carly Spindel spune că mereu a ieşit cu tipi fascinaţi de maşina lor şi că a fost dusă în spălătorii mai des decât la cină.

Însă, cât a stat pe acolo, ea a observat că spălătoriile sunt pline de tipi, şi unii chiar foarte drăguţi. Astfel, du-te la o spălătorie şi nu uita că maşina ta nu poate fi niciodată prea curată!

7. Învaţă să iubeşti tehnologia

Adevărat sau fals? Bărbaţii sunt pasionaţi de tehnologie. Spre exemplu, aproape mereu ei sunt în căutarea unui nou telefon. Aşadar, dacă vrei să întâlneşti un astfel de tip, du-te la un magazin de electronice.

8. Fii pasionată de un sport

Îţi place să joci tenis sau golf? Ei bine, ar fi bine să-ţi placă. Astfel de activităţi te ajută să rămâi în formă şi să-ţi clădeşti încrederea în tine.

La cluburile de tenis şi de golf se duc foarte mulţi bărbaţi, aşă că dacă te înscrii într-unul, ai toate şansele să întâlneşti oameni noi şi să găseşti pe cineva potrivit pentru tine.

9. Citeşte

Cititul te ajută să scapi de rutina zilnică. Du-te într-o librărie şi împuşcă două păsări dintr-un foc: găseşte o carte şi un bărbat. Unii bărbaţi adoră să înveţe lucruri noi şi întotdeauna sunt în căutarea materialelor de citit. Dacă şi tu cauţi acelaşi lucru, atunci măcar ştii că aveţi ceva în comun.

10. Culturalizează-te

Du-te la un muzeu. Mereu vei găsi noi expoziţii. Dacă întâlneşti un tip într-un muzeu, şansele ca el să fie interesant şi inteligent sunt foarte mari.

Ce alte locuri credeţi să sunt perfecte pentru a întâlni tipi noi şi interesanţi? Aşteptăm opiniile voastre!

Citeşte şi:

Cucereşte bărbaţii cu o tonalitate joasă!

Cum să savurezi la maximum o vară plină de sex

Care sunt spaţiile strâmte în care poţi face sex

Cum ştii dacă eşti bună la pat?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net