Care sunt spaţiile strâmte în care poţi face sex

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te înghesui, te limitezi la o anumită poziţie, te mai şi loveşti, dar nu renunţi la sexul în spaţii inedite şi strâmte. Iată cum poţi beneficia de plăcere fără durere.

Maşină

Pentru a face sex în maşină, cea mai bună poziţie este cea în care femeia stă deasupra. Pentru a beneficia de un plus de spaţiu şi confort, lăsaţi scaunul pe spate. Dacă tapiţeria este de piele, pune-ţi o pătură peste ea, pentru a nu vă lipi de scaune.

Debara

Sunteţi la o petrecere plictisitoare şi aveţi chef de sex? Căutaţi o debara şi faceţi-vă de cap! Cel mai savuros sex în acest loc este pe la spate sau puteţi încerca chiar un sex oral.

Sexul în cort este o variantă apropiată a sexului în natură, fără însă zecile de ţânţari care să vă dea ocol. Vă recomandăm poziţia lingură pentru a nu trânti cortul peste voi. În plus, vă sugerăm să nu faceţi zgomot pentru a nu atrage atenţia în zonă.

simeon stalpnicul png

Atâta dezbrăcat şi îmbrăcat v-a făcut poftă de ceva nebunii? Chemaţi-vă partenerul să vă admire de mai aproape şi treceţi la acţiune. Faceţi sex faţă în faţă, cu femeia urcată pe scăunel pentru a nu i se vedea picioarele. Nu aveţi niciun suport? Atunci, el trebuie să te ţină în braţe din acelaşi considerent. Alegeţi însă o cabină cu uşă care se închide.

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Dacă eşti tentat de o partidă de sex în lift poţi încercat atât poziţia faţă în faţă din picioare, cât şi cea pe la spate. Şi nu uitaţi să blocaţi uşile, în cazul în care vreun vecin mai binevoitor se oferă să vă salveze.

Apa este ingredientul minune în multe reţete , inclusiv în cea a unui sex reuşit. Orice poziţie din picioare este foarte bună. Şi pentru ca mediul umed să nu vă strice plăcerea luaţi cu voi un nişte lubrifiant. Dacă aveţi la dispoziţie şi o oglindă în care să vă admiraţi, este şi mai bine!

Citeşte şi:

Un pic plinuţă, sau prea înalt? Iată poziţiile ideale pentru astfel de situaţii

Cele mai interesante poziţii sexuale, în funcţie de vârsta bărbatului

Iată cele mai comode poziţii sexuale, în funcţie de camera casei

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net