Unul dintre noile autobuze din Bucureşti, inundat de apă clocotită

autobuze_noi-primaria_capitalei-autobuz_omida.jpg

un autobuz nou din capitala s-a inundat cu apa fierbinte din cauza unei defectiuni
Zeci de călători care circulau cu unul dintre noile autobuze din Bucureşti au fost evacuaţi, după ce instalaţia de încălzire s-a stricat
FOTO: Florin Șuler

Zeci de călători care circulau cu unul dintre noile autobuze din Bucureşti au fost evacuaţi, după ce instalaţia de încălzire s-a stricat, iar autovehiculul a fost inundat cu apă clocotită.

Potrivit Digi 24, este vorba despre unul dintre autobuzele Otokar care circula pe ruta 783, între Piaţa Unirii şi Aeroportul Otopeni.

De asemenea, un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, era tras pe dreapta, joi seară (20 decembrie), în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană.

Noile autobuze din București s-au stricat

Primele 30 de autobuze Otokar dintre cele achiziţionate de municipalitate au fost puse în circulaţie, începând din 1 decembrie, pe liniile 302, 336 şi 601, precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Primăria Capitalei anunţa atunci că, pe măsura ce vor mai fi recepționate autobuze, acestea vor fi introduse în circulaţie, conform graficului, pe liniile din zona centrală.

În luna iunie a acestui an, Primăria Capitalei a semnat cu Otokar contractul pentru achiziţia a 400 de autobuze Euro 6, valoarea contractului fiind de peste 458 de milioane de lei fără TVA.

Conform graficului de livrări, până la sfârşitul acestui an vor veni la Bucureşti primele 100 de unităţi. Autobuzele sunt de trei tipuri, în funcţie de traseele pe care vor circula: 320 de autobuze de 12 metri, 50 de autobuze de 10,7 metri şi 30 de autobuze de 18 metri.

Noile autobuze beneficiază de tehnologie GPS, care permite localizarea în trafic şi furnizarea către călători a informaţiilor legate de timpii de aşteptare în staţie şi de parcurgere a traseului.

Sursa: Digi24.ro

Loading...