Gabriela Firea, ironii și critici la adresa Guvernului și a lui Nicușor Dan: «Plicușor e tot primar ales din butoane»

gabriela-firea.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea a avut un mesaj tăios la adresa fostului prefect, a Guvernului și a lui Nicușor Dan
foto: arhivă personală

Vineri dimineață, 23 octombrie, Gabriela Firea a ieșit la rampă cu o serie de critici și ironii la adresa PNL, a Guvernului și a lui Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului. Într-o postare pe Facebook, edilul încă în funcție a punctat câteva aspecte care o deranjează.

"Obraz gros și sfidare față de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureștiul intra în scenariul roșu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, “punți” și abulic în zilele “cu prezența fizică” la birou, trebuia recuperat pe un post cald și bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetența crasă?
Doamna Anisie e tot ministrul EDUCAȚIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu soluții pentru elevi. Și tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Nicio tresărire! E lumea rea! N-a greșit cu nimic!
Și da, Plicușor e tot primar ales din butoane. Și tot promite lapte și miere. Cu trei amendamente anunțate răspicat :
1. “Va fi o iarnă grea”. Promisiunea era fermă: apă caldă și căldură imediat, pentru că îl “susține” cu bani și alte resurse guvernul PNL.
2. “Vom face testare în București”. E începută din martie, dar el nu era pe fază. Și DSP-ului i s-au oferit sediu și personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā șefā fina doamnei Anisie. Mândrā și ea de isprăvile ei: sā suni zile în șir la DSP și să nu te bage nimeni în seamă e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!
3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie că toți banii tăiați de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică față de mine, se întorc cu vârf și îndesat, dacă vine Plicușor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Așa-i că e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?
Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele în care vom tot aștepta să se întâmple ce s-a promis perfid și ticălos în campanie", a scris Gabriela Firea într-un mesaj tăios pe rețelele sociale.

De ce întârzie predarea mandatului de primar către Nicușor Dan

nicusor-dan.jpg

nicusor dan
Nicușor Dan nu și-a preluat încă mandatul de primar
foto: arhivă personală

Deși ales de bucureșteni drept primar general, Nicușor Dan nu și-a preluat încă mandatul. Nicuşor Dan a vorbit, joi, 22 octombrie, într-o conferinţă de presă, despre ”şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar al Bucureştiului”, la patru săptămâni de la alegeri, conform News.ro.

”La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD”, a afirmat Nicuşor Dan, făcând referire la ”motive ridicole” în cele 52 de apeluri care s-au depus la validarea mandatului său de primar.

”Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă vine să credeţi”, a mai afirmat Dan, afirmând că cele 52 de cereri de apel sunt copy-paste, având toate inclusiv aceleaşi greşeli gramaticale.

Dan a transmis bucureştenilor că Gabriela Firea este în continuare primarul general şi, dacă au probleme, trebuie să i le adreseze ei. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1